QM Awards heyecanı başladı

Heyecan ve merakla beklenen, Türk turizm endüstrisinin en önemli ve kapsamlı ödülü olan QM Awards 2020'nin ilk tur oylaması başladı. Bu yıl 11. kez düzenlenecek olan QM, 11 ülkede oylama heyecanı yaşatacak.

15/01/2021 14:33
QM Awards heyecanı başladı

5 dilde gerçekleşecek olan oylama 15 Ocak (bugün) itibari ile iki aşamalı oylama sürecinde 15 Şubat tarihine kadar devam edecek. Kazananlar yine muhteşem bir gala gecesinde ödüllerine kavuşacak.

OYLAMA NASIL YAPILIYOR?

Her yıl www.qmawards.com ve www.gmdergi.com adreslerinden oylanabilen QM, iki aşamalı oylama sistemi ile gerçekleştirilmektedir.

GÜÇLÜ ETKİLEŞİM İLE İKİ AŞAMALI OYLAMA

Kazananları seçmek için dört haftalık zaman diliminde iki ayrı süreçten oluşan anket bu yıl Türkçe ile 5 dilde (İngilizce, Almanca, Rusca ve İspanyolca) oylanabilecek. 2019 yılında 100 bini aşkın ziyaret ile sektör profesyonellerinin ve paydaşlarının katılım gösterdiği QM Awards turizm dünyasında her yıl olduğu gibi bu yılda güçlü bir etkileşim ağı oluşturacak. Bu etkileşim ile oylama anketinde yer alan markalar, 5 dilde en az 11 ülkede turizmin Türkiye paydaşları ile buluşma ve kendilerini ifade edebilme fırsat ve avantajını yakalayacaklar.

 OYLAMA ANKETİNİ ONAYLA

www.qmawards.com veya www.gmdergi.com oylama sayfasına isim ve mail adresi ile katılımcılar kayıt olarak, anketlere oy verebilecek. Her katılımcı bu anket için 2 aşamalı oylamada birer kez oy kullanabilecek. Oylamaya katılan site ziyaretçilerine onay maili, ilgili mail adreslerine gönderilecek ve oylama, kendilerinin anketlerine onayı ile geçerli sayılacak.

ÖNERİLERİNİZİ SUNUN

QM Awards Ödülleri’nin 1. tur anketinde katılımcılar ankette yer almasını istediği adayları, her kategorinin altında yer alan öneri kutusuna yazarak adaylarını da iletebilecek. Talep yoğunluğuna göre önerilen adaylar 1. Tur anketinde yer alabilecek. Anketinin sonuçları Subat ayı itibari ile qmawards.com ve gmdergi.com adresleri üzerinden aşama aşama izlenebilecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.