QM Awards heyecanı başladı

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin resmi yayını olan GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından Türk turizmine katma değer sağlamak için 2010 yılında başlatılan ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek “Quality Management AWARDS 2013 heyecanı başladı…

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
QM Awards heyecanı başladı
Türkiye Turizm endüstrisinde kaliteyi YÖNETMENİN önemini vurgulamak amacıyla düzenlemeye başlanan “Quality Management” ÖDÜLLERİ oylama sistemi ile sahiplerini buluyor. Oylama,  30.000  dolayındaki turizm endüstrisi profesyonellerinden, çalışanlarından, üyelerinden ve yatırımcılarından oluşan GM okurlarına doğrudan mail ve online turizm gazetelerinde yer alan oylama linki vasıtasıyla, tüm turizm endüstrisinin dikkatine sunularak gerçekleştiriliyor. İki aşamalı oylama sonucunda oluşan nihai adaylar POYD üyelerince son kez oylanarak ödül sahipleri belirleniyor.
QM Awards 2013’ün ilk oylaması 16 Kasım – 30 Kasım 2013 tarihleri arasında olup ikinci oylama ise 1 Aralık- 10 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

QM ÖDÜLLERİ NEDİR?
Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin resmi yayını olan GM Turizm ve Yönetim Dergisi’nin, Türkiye Turizm endüstrisinde Kaliteyi YÖNETMENİN önemini vurgulamak amacıyla düzenlemeye başladığı uluslararası olması hedeflenen bir ödül törenidir. Çağımız gerçeklerini kavramış, kurumsallaşma ve markalaşma sürecinde önemli mesafe kaydetmiş hotel, grup, yatırımcı, bölge, tur operatörü, acente, taşeron hizmetler, zincirindeki kişi, kurum ve özel teşebbüsleri takdir ve teşvik hedefinde olan QM ödülleri, sektörün oylayarak belirleyeceği rol modellerine bu vesileyle teşekkür etmek üzere gündeme geldi.

 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.