Prince, oteller zincirine iki yeni halka...

Prince Group turizme olan inancı ve güveni ile yatırımlarına her yıl olduğu gibi 2014 yılında da hız kesmeden devam ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Prince, oteller zincirine iki yeni halka...
Artan yolcu sayısı ve konaklama taleplerinin karşılanması amacıyla Antalyanın Manavgat ilçesinde bulunan Corinthia Excelsior oteli ile Alanya ilçesinde bulunan Club Bella Mare otellerini bünyesine katan grup, toplam otel sayısını 6’ya çıkartıyor.

Oteller zincirine eklenen iki yeni otel ile konaklama sorunlarına çözüm sağlayacak olan Prince Group satın almış olduğu otellerin isimlerini ise Euphoria Excelsior Hotel ve Porto Azzurro Club Mare olarak değiştirerek zincir oteller listesine eklemiştir.

Euphoria Excelsior Hotel
Euphoria Excelsior, Akdeniz bölgesinde deniz, güneş, tarih ve doğanın uyum içinde bütünleştiği Side bölgesinin Titreyengöl mevkiinde yer almaktadır.
Türkiye'nin güney kıyısında Side üçgeninde bulunan Euphoria Excelsior'un arkası karlı dağlar, etrafı ise çam ormanları ve sıcak Akdeniz Kumsalları ile çevrilidir. Antalya havalimanına 65 km, Side ise sadece 5 km uzaklıktadır. Bu özelliği ile tarihi ve doğal zenginlikleri ile gezmek için idealdir. Aspendos, Perge, Silion Hellenistik harabeleri, Düden, Kurşunlu ve Manavgat şelaleleri görülmeye değer en bilinen yerlerdir.

Porto Azzuro Club Mare
Porto Azzurro Club Mare Alanya Mahmutlar mevkiinde bulunup Antalya Havaalanı’na 140 km, Gazipaşa Havalimanına 34 km, Antalya şehir merkezine 145 km, Alanya’ya 12 km uzaklıkta yer almaktadır.
4 yıldızlı otelimizde 120 adet standart oda, 80 adet aile odası olmak üzere toplam 200 adet oda mevcuttur. Denize tesis bahçesinden 30 metrelik bir tünel ile ulaşım sağlanmakta olup, plaj halk plajı içinde özel bölümlüdür. Tesis açık ve kapalı ana restaurantı, snack restoranı, gün boyu aktivite ve eğlencelerle ile misafirlerine içten bir  tatil anlayışı sunmaktadır.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.