Point Hotel Taksim’de, 2014 Yılbaşı Partisi

Point Hotel Taksim, turizmciler ve iş ortaklarının katılımıyla, 17 Aralık tarihinde, ‘Hoş geldin 2014 Yılbaşı Partisi’ düzenledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Point Hotel Taksim’de, 2014 Yılbaşı Partisi
Point Hotel Taksim Genel Müdürü Nuri Kalyoncu’nun ev sahipliğinde ViewPoint Restaurant’ta gerçekleşen coşku dolu geceye, TUROB Başkanı Timur Bayındır, TUROB Başkan Yardımcısı Müberra Eresin, Delicias Travel & Incensive ve Turqua.com Genel Müdürü İskender Çayla, Karnak Travel Başkanı Serdar Ali Abet, İlos Travel ve Uslan Hotels Başkanı Serhad Uslan, TUYED Başkanı Kerem Köfteoğlu, Ramada İstanbul Taksim Hotel Genel Müdürü Ali İmdat Uçar’ın da aralarında bulunduğu, turizmciler ile basın mensupları katıldı.

 
2014 yılının barış, huzur ve bol kazanç getirmesi temennisinde bulunan Point Hotel Taksim Genel Müdürü Nuri Kalyoncu, “Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını ve tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini diliyorum” dedi.
 

Point Hotel Taksim mutfağının, birbirinden seçkin lezzetlerini tadan konuklar, sahne alan orkestra ile coştu. Tango gösterisinin renk kattığı gece de, doyasıya eğlenen konuklar, 2014’e merhaba dedi. Ayrıca, yapılan çekilişte, konaklama, SPA gibi çeşitli hediyeler verildi.
 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.