Pegasus’un İstanbul–Dammam uçuşları başlıyor

Pegasus Hava Yolları, 6 Haziran’dan itibaren İstanbul ile Suudi Arabistan’ın Dammam şehri arasında haftanın her günü karşılıklı seferler düzenleyecek.

25/05/2018 12:53
Pegasus’un İstanbul–Dammam uçuşları başlıyor

Pegasus Hava Yolları’nın yeni uçuş noktası Suudi Arabistan’ın Dammam şehri oldu. İstanbul’dan Dammam’a haftanın her günü düzenlenecek seferlerin ilki 6 Haziran tarihinde gerçekleşecek. Misafirler, İstanbul ile Dammam arasında düzenlenecek karşılıklı seferler için biletlerini173,99 USD’denbaşlayan fiyatlarla satın alabilir.

Pegasus’un Dammam’a uçuşları İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan haftanın her günü 00:05’de; Dammam Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise, her gün 05:00’te düzenlenecek.

Dammam seferlerinin başlamasıyla birlikte Pegasus’un uçtuğu ülke sayısı 42’ye, toplam uçuş noktası ise, 109’a yükseldi. Suudi Arabistan’ın doğu bölümünün başkenti Dammam, aynı zamanda Basra Körfezi’nin önemli bir limanı ayrıca Riyad ve Cidde’den sonra üçüncü en büyük Suudi şehri olma özelliğini taşıyor. Kral Abdul Aziz limanı Basra Körfezinin en geniş limanı unvanını elinde bulunduruyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.