Pansiyon işletmecisini gasp eden 2 kişi tutuklandı

Muğla'da kendilerini polis olarak tanıtıp, yere yatırdıkları pansiyon işletmecisinin para ve kredi kartlarını gasbettiği ileri sürülen şüpheliler H.K.A. ve E.I., polisteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

16/09/2021 08:17
Pansiyon işletmecisini gasp eden 2 kişi tutuklandı

Olay, dün saat 01.30 sıralarında Köyceğiz ilçesinde meydana geldi. Gülpınar Mahallesi'ndeki pansiyona gelen 2 kişi, kendilerini polis olarak tanıtıp, yere yatırdıkları işletmeci İsmail Ö.'nün zorla bin 300 lirası ile 3 kredi kartı ve şifrelerini alıp, kaçtı. Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro Amirliği ekipleri, İsmail Ö.'nün şikayeti, üzerine pansiyondaki güvenlik kameralarını inceledi.

Görüntülerden kendilerini polis olarak tanıtan şüphelilerin H.K.A (30) ile E.I., (30) olduğunu belirledi. 2 şüpheli, Köyceğiz Sahili'nde dolaşırken yakalanıp, gözaltına alındı. Şüphelilerin şifresini aldıkları kredi kartlarından 7 bin 900 lira nakit avans çektikleri belirlendi.

H.K.A. ve E.I.'nın gasp ettiği tüm paralar ile kredi kartları eksiksiz olarak üzerlerinde ele geçirildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, tutuklandı.  Şüphelilerin üzerlerinde ele geçirilen gasp ettikleri para ve kredi kartları ise tutanakla pansiyon işletmecisi İsmail Ö.'ye  teslim edildi. (DHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.