Odeon Tours, acenteleri ile buluştu

Odeon Tours İç Pazar, acenteleri ile yeni sezon öncesi Bodrum’da Thor Luxury Hotel & Villas’ta düzenlediği gecede buluştu. Gecede 2013 yılının en başarılı acenteleri de ödüllendirildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Odeon Tours, acenteleri ile buluştu
Odeon  Tours İç Pazar, 2013 yılında elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olan satış acentelerine üstün başarıları için teşekkürlerini sunmak üzere Bodrum’da bir organizasyon gerçekleştirdi. Thor Luxury Hotel & Villas’ta gerçekleşen, Odeon  Tours İç Pazar yöneticilerinin ev sahipliği yaptığı gecede, Türkiye'nin dört bir yanından acente sahipleri ve yöneticileri de hazır bulundu.

2013 yılı değerlendirmesi ve 2014 yılı hedef paylaşımı yapıldı
2013 yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı gündüz bölümündeki toplantıda, Odeon  Tours'un satış performansı, ürün ve hizmet yapısı, misafir memnuniyeti anket sonuçları ile Odeon  Tours ürün ve hizmet standartlarının önümüzdeki yıllarda daha da arttırılması için planlanan çalışmalar ele alındı. Toplantıda 2014 yılı hedefleri de paylaşıldı.

Başarılı acentelere yurtdışı tatili hediye
Başarılı acentelerin ödüllendirildiği gala gecesinde, ödül ve plaketlerini Odeon Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı'nın elinden alan acente sahipleri, keyifli bir geceyle yoğun geçen yılın stresini attılar. Gecede ‘satış performansı’ ve ‘misafir memnuniyeti’ kategorilerinde 6 acente özel olarak ödüllendirildi. Yıl boyu göstermiş oldukları performansla dereceye giren acentelere Odeon  Tours’un önemli yurtdışı destinasyonlarından Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, İspanya ve Yunanistan’da bulunan 5 yıldızlı otellerde, uçak bileti dahil, birer haftalık tatil hediye edildi.
Odeon  Tours acenteleri, kendileri için organize edilen turlarla Bodrum’un tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret etme imkanı bulurken, alışveriş yaparak güzel havanın tadını çıkarttı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.