O şehre 3 Hilton, 1 Ramada geliyor

Denizli, 2020'de lüks otel markalarının yatırım üssü olacak. Konaklama devi Hilton, 2020’de Denizli’de 3 otel için start verecek. Kentte ayrıca, Ramada da bir otel açacak.

20/01/2020 13:34
O şehre 3 Hilton, 1  Ramada geliyor

Ünlü otel zinciri Hilton, 2020’de Denizli’de 3 otel için start verecek. Dorak Turizm ve Japon turizm devi HIS Global işbirliği ile Denizli’de yaklaşık 10 yıldır konuşulan Hilton Termal Otel yatırımının temelinin bu yıl atacak. Otel inşaatı da 2020 sonuna kadar tamamlayacak.

Dorak Holding, Kapadokya’nın ardından Hilton konsept otellerinden birini de böylece Pamukkale’de hizmete sokmuş olacak.

SİMPAŞ AQUA CİTY’E HAMPTON BY HİLTON DENİZLİ

Öte yandan Denizli’nin Bağbaşı Mahallesi’nde ve SİMPAŞ Aqua City bölgesinde iki adet Hilton Şehir Oteli yapılacak. Denizli Gazetesi'nde yer alan habere göre, Denizli’de faaliyet gösteren Konya Tekstil Sanayi’nin sahibi Mehmet Özcan, Bağbaşı’ndaki Hilton Şehir Oteli’nin inşaatını başlattı.

Girişimci işadamı Mehmet Özcan’ın ayrıca SİMPAŞ Aqua City’de Hampton by Hilton Denizli için en kısa sürede harekete geçeceği de gelen haberler arasında.

PAÜ TERMAL TEDAVİ HASTANESİ TURİZME ADETA BEREKET GETİRDİ

2020 yılında “Alanında ilk ve tek uzman hastane” olarak yapılan PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin de devreye gireceği Karahayıt-Pamukkale Turizm Bölgesi’nde, Hilton Termal Otel’den sonra şimdi de ünlü Ramada Oteller Zinciri’nin de termal otel konseptinde bir otelin temelini atacağı öğrenildi.

Bu otel, Pamukkale Hilton Termal’e yakın bir yerde inşa edilecek. Bu arada Denizli’nin en eski otelcilerinden Faik Pişkin’in de Denizli’de yeni bir otel için hazırlık içinde olduğu bildirildi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.