Müberra Eresin, yeniden TÜROB Başkanlığı’na seçildi

Türkiye’de turizm sektörünün en köklüve en büyük temsilcilerinden Türkiye Otelciler Birliği TÜROB’un 25. Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da gerçekleştirildi.

05/05/2025 16:21
Müberra Eresin, yeniden TÜROB Başkanlığı’na seçildi

Genel Kurula Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un yanı sıra İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç de katıldı. TÜROB üyelerinin de yoğun katılımına sahne olangenel kurulda yapılan oylama sonucunda TÜROB’un yeni yönetim kurulu belli oldu.

Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaptı

Genel Kurul sonrası toplanan yönetim kurulu, Müberra Eresin’i yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçti. Böylece TÜROB’da üçüncü Eresin dönemi başlamış oldu.

Hediye Güral Gür, Taner Yallagöz ve Temel Aygün Başkan Yardımcısı olurken, İsmail Taşdemir de profesyonel Genel Sekreterlik görevine devam edecek.

TÜROB Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Müberra Eresin (Başkan)

Hediye Güral Gür (Başkan Yardımcısı)

Taner Yallagöz (Başkan Yardımcısı)

Temel Aygün (Başkan Yardımcısı)

Levent Erdoğan (Sayman)

Kasım Zoto (Koordinatör)

İsmail Taşdemir (Genel Sekreter)

Ayhan Hacibektaşoğlu

Ayhan Hüzmeli

Banu Dedeman

Göksenin Kürkçü

Murat Tomruk

Mustafa Topaloğlu

Nuri Kalyoncu

Orkun Petekçi

Ziya Cihan


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.