Mobil uygulama otellere büyük güç katacak

Pandemi ile birlikte temassız otel uygulamaları misafirlerin otellerden talep ettiği bir hizmet haline dönüştü. Bu uygulamalar otelde konaklayan misafirlerin hizmetlerine cevap verirken artık ödeme de alabilecek.

16/04/2021 10:03
Mobil uygulama otellere büyük güç katacak

Uzakrota Travel Awards 2020’de alanında birincilik ödülü alan İcibot, teknolojisine entegre ettiği mobil ödeme sistemleri ile otellerin gelirlerini arttırıyor.

Pandemiden sonra zor bir yıl geçiren oteller yeni sezon ile birlikte gelirlerini arttırabilecek yöntemler arıyor. icibot bu yeni sezonda otellere hem servis kalitesini arttırmanın, hem misafir memnuniyetini yükseltmenin hem de gelirleri arttıracak yöntemler vaat ediyor. Otellere sunduğu teknolojiye mobil ödeme özelliği de ekleyen icibot, otel misafirlerine doğrudan kredi kartı ile satın alabilecekleri birden çok ekstra hizmeti sunuyor.

icibot Satış Pazarlama Direktörü Bahadır Çakar; “360 derece misafir yönetim sistemimiz içerisinde misafirlerin oda servisi, restoran rezervasyonları, spa, tur gibi oda dışı tüm talepleri ve ödemeleri doğrudan icibot üzerinden alınabiliyor. Mobil ödeme alt yapımız ile otel misafirleri, talep ettikleri bir çok ücretli hizmeti çok kolay bir şekilde otel uygulamasının içinden satın alabiliyor. Mobil ödeme sistemimiz otellerin tüm ekstra servislerinin satışlarını artırırken, diğer yandan otellere tahsilat kolaylığı sağlıyor. 

Ulusal çapta otellerimiz zor bir süreçten geçiyorlar. Daralan turizm hareketliliğinin olumsuz etkilerini ve gelir kaybını telafi edebilmek için teknolojimizi sürekli geliştiriyoruz. Bu alanda gerçekleştirdiğimiz mobil ödeme sistemleri entegrasyonu ile amacımız misafirin otel hizmetlerini daha kolay satın alabilmesi.

Sunduğumuz temassız talep yönetiminin yanı sıra, misafirlerin otel içerisinde satın alabileceği tüm hizmetleri uygulama aracılığıyla mobil ödemeyebilmesi otellere büyük güç katacak ve ciddi gelir artışına neden olacak” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.