Merit Crystal Cove'da Balayı va Aşk Paketi...

Merit Crystal Cove; düğün yorgunluğunu unutturacak . “Balayı Aşk Paketi” ile çiftlere uygun fiyata unutulmaz bir balayı sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Merit Crystal Cove'da Balayı va Aşk Paketi...
Yaz düğünlerinin yaklaştığı şu günlerde balayı yapmak isteyenlerin tercihi olan Merit Crystal Cove, hazırladığı Balayı Aşk paketi ile yeni evli çiftlere özel bir ev sahipliği yapıyor.   

Pasaporta gerek duyulmadan sadece 1,5 saatlik uzaklıkta, Akdeniz’in en güzel adası Kıbrıs’ta yer alan Merit Crystal Cove, hazırladığı Balayı Aşk Paketi ile yeni evlilere romantizm yaşamaları için her türlü konforu sağlıyor.

Deniz manzaralı oda, kırmızı gül yaprakları ile süslü yatak, çiftlere özel tarihe uygun olarak hazırlanan aşk şarkıları CD’si, şampanya,  Şef İbrahim’in yaptığı özel Merit çikolataları ve meyve sepeti ertesi sabah odaya ücretsiz kahvaltı paket içerisinde Merit Crystal Cove’un hediyesi olarak yer alıyor. Hamam, sauna, cilt bakımı, masajda % 50’ye varan indirimler, ekstra hizmetlerde ise % 25 indirim imkanı sunan Balayı Aşk Paketi, anlaşmalı banka kartlarına 3 taksit imkanı ile sunuluyor.

“Sevgiyle Hizmet Ediyoruz” misyonuna sahip Merit Crystal Cove, balayı bitiminde yeni evli çiftlere bir sürpriz daha sunuyor: evliliklerin 1. Yıldönümü için yapılacak rezervasyon için hem aynı odada kalma garantisi hem de % 25 indirim imkanını “Merit Nazar Boncuğu”nun simgelediği  iyi dilekler  ile balayı çiftlerini uğurluyor. (shf)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.