Meeting & Incentive Forums İstanbul’da...

Meeting & Incentive Forums 2014 ilkbahar organizasyonu İstanbul’da düzenleyeceğini açıkladı. Forum’un bilinen başarılı teke tek görüşme formatıyla toplantı ve fuar organizatörleri tedarikçilerle buluşturuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Meeting & Incentive Forums İstanbul’da...

Meeting & Incentive Forums tedarikçi firmaları etkinlik organizatörleriyle birebir toplantılarda görüştürüyor. Toplantı, teşvik-promosyon, konferans ve fuar organizatörlerine hitap eden M&I Forums, başarısı ile bilinen toplantılarının 2014 ilkbahar kısmını İstanbul’da gerçekleştireceğini duyurdu.

1 ile 5 Temmuz 2014 arasında düzenlenecek organizasyon açılışı yeni yapılmış olan Hilton Bomonti’de yapılacak. İstanbul’un en büyük beş yıldızlı oteli olarak duyurulan Hilton Bomonti Ocak sonunda açılması bekleniyor. 34 katta toplam 829 odaya sahip olan Hilton toplam 12,000m2 toplantı olanakları sağlıyor.

Daily Travel News’de yer alan habere göre organizasyonda 400 üst düzey firma ve 300 tedarikçinin katılması bekleniyor. Alıcılar grubunda şimdiye kadar Cartier, IQPC, Medtronic, BSI Capita ve Grassroots gibi firmalar kayıt yaptırmışken otel zincirlerinden Ritz Carlton, Kempinski, InterContinental, Moevenpick ve Marriott katılacaklarını bildirdi. M&I Forums’un İstanbul’u seçmelerinin nedeni ise kongre şehirlerinin arasında sürekli en iyi 10 arasında yer almasıdır.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.