Mardan'da yıldızlı bayramlar...

Mardan Palace, Kurban Bayramı için hazırladığı program ile misafirlerine yıldız dolu bir bayram vaat ediyor. Bayram ve özel günlerde yaptığı organizasyon ve programlarla büyük beğeni toplayan Mardan Palace, Kurban Bayramı’nı da şölene çeviriyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Mardan'da yıldızlı bayramlar...

5 Kasım-9 Kasım tarihlerini kapsayan bayram tatilinde birbirinden değişik programlar hazırlayan Mardan Palace, Türkiye’nin süper starı Ajda Pekkan ve Enbe Orkestrası’nı bu bayramda misafirleri ile buluşturuyor. Bayramın ilk günü (6 Kasım) sahne alacak olan Enbe Orkestrası misafirlere duygu yüklü bir program hazırladı. Bayramın üçüncü günü ise süper star Ajda Pekkan, Mardan Palace misafirlerine muhteşem bir konser verecek.

Mardan Palace, Kurban Bayramı’nda minik misafirlerini de unutmadı. Büyükler tatil fırsatını en iyi şekilde değerlendirirken küçük misafirler de kendileri için hazırlanan oyunlar ve gösterilerle keyifli vakit geçirecekler. Yüz boyama, Hint dövmesi, maske festivali, kurabiye yapımı, takı tasarımı, Judo-Karate festivali ve pizza partisi gibi etkinliklere katılacak olan minikler ebeveynleri gibi doyumsuz bir Kurban Bayramı tatili yaşayacaklar.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.