Madam'ın Kahvesi'nden büyüme hamlesi

Bozcaada 9 Oda Butik Otel’in işletmeciliğini yapan, aynı zamanda Madam’ın Kahvesi adıyla bir kahve markası oluşturan turizmci Murat Gülşen, ekibiyle birlikte, İstanbul’da düzenlenen 16’ncı Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’na katıldı.

12/10/2018 18:12
Madam'ın Kahvesi'nden büyüme hamlesi

Bozcaada 9 Oda Butik Otel’in işletmeciliğini yapan, aynı zamanda Madam’ın Kahvesi adıyla bir kahve markası oluşturan turizmci Murat Gülşen, ekibiyle birlikte İstanbul’da düzenlenen 16’ncı Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’na katıldı.

Madam’ın Kahvesi markasıyla pekçok çeşitte ve aromada kahve üreten ve işletmeciliğini yürüttüğü 9 Oda Otel’de bu kahveleri konuklarıyla da paylaşan Gülşen, fuarda gördükleri ilgiden oldukça mutlu olduklarını söyledi. Türkiye’de kahveye artan bir ilgi olduğunu ve giderek büyüyen bir kahve kültürü oluştuğunu belirten Murat Gülşen, bunun da Madam’ın Kahvesi’ne gelişmesi ve büyümesi için olanak sağladığını vurguladı.

Madam’ın Kahvesi’nin yerelden genele ulaşması için Franchising verme konusuna sıcak baktıklarını ifade eden Murat Gülşen; Bozcaada’ya yolu düşen herkesi Madam’ın Kahvesi’nde ister klasik Türk Kahvesi, ister farklı aromalı diğer kahvelerden deneyimlemeye davet etti.

İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleşen 16’ncı Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, pazar günü sona erecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.