LSG SKY ve SunExpress ortaklıklarını büyütüyor...

Avrupa ile Türkiye arasında tarifeli ve charter uçuşları gerçekleştiren havayolu şirketlerinin en büyüklerinden biri olan SunExpress, dünyanın en büyük havayolu ikram şirketi LSG Sky Chefs ile aralarındaki sözleşmeyi uzattı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
LSG SKY ve SunExpress ortaklıklarını büyütüyor...
Havayolu şirketinin 20. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde imzalanan yeni anlaşma beş sene geçerli olacak.
LSG Sky Chefs, Lufthansa ile THY’nin ortak girişimi olan SunExpress’e, 1990 yılında gerçekleşen ilk SunExress uçuşundan bu yana hizmet veriyor. Havayolunun, İstanbul SAW (Sabiha Gökçen), Antalya ve İzmir havalimanlarından Türkiye’nin 17 farklı noktasına yapılan uçuşlarında ücret karşılığı ikram yapılırken; Türkiye’den Avusturya, Almanya, Hollanda, Polonya, İskandinavya, İsviçre, Çek Cumhuriyeti ve başka ülkeler de dahil yaklaşık 70 varış noktasına yapılan bütün uluslararası uçuşlarda soğuk ve sıcak yiyecek ikramları yapılacak. Böylece LGS Sky Chefs, dönüş güzergâhı catering hizmetleriyle birlikte, SunExpress'in yılda 50.000'in üzerinde uçuşu için yeme-içme hizmeti sunacak ve bu da SunExpress’i havayolu ikram şirketinin Türkiye’deki en büyük müşterisi yapacak.

SunExpress adına konuşan Paul Schwaiger şunları söyledi: “Havayolu ikram ortağımız LSG Sky Chefs sayesinde mükemmel bir hizmeti ödenebilir bir ücret karşılığında sunabiliyoruz. 20 yıl önce gerçekleştirdiğimiz ilk uçuştan bu yana LSG Sky Chefs ile işbirliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Walter Gehl’e ve hem Türkiye’deki hem de Almanya’daki ekibine mükemmel desteklerinden ötürü minnettarım.”

Lufthansa Service Holding AG’nin Yönetim Kurulu Başkanı Walter Gehl, anlaşmanın imzalanmasından sonra, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “SunExpress Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Temel Kotil, Genel Müdürü Sayın Paul Schwaiger ve tüm SunExpress çalışanlarına özel yıldönümleri vesilesiyle tebriklerimi iletmek istiyorum. LSG Sky Chefs bu başarılı işbirliğinden gurur duymakta ve bu değerli ortaklığın gelecekte de devam etmesini güvenle ümit etmektedir.” (shf)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.