Laleli’nin yeni yıldızı, Hotel Momento...

Laleli bölgesi yeni bir otel daha kazandı. 2011 yılının ilk günü hizmete giren Momento Hotel 45 keyifli ve konforlu odasıyla hizmet verecek. Momento Grubu’na ait olan otelin Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çelik aynı zamanda yine merkezi laleli’de bulunan Momento Tekstil’in kuruluşunda öncü isim olarak yer almış bir isim.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Laleli’nin yeni yıldızı, Hotel Momento...
HASAN ARSLAN

Hotel Momento Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Camii ve Kapalı Çarşı gibi tarihi ve kültürel merkezlere yürüyüş mesafesinde bulunuyor. Otelin girişinde yer alan Cafe –Restaurant otel misafirlerinee ve bölge halkına da keyifli vakitler yaşatacak olup, Türk konukseverliği ve güler yüzlü personeliyle Türk ve dünya mutfağından değişik lezzetler tatma imkanıda sunacak.
Genel Müdür Arzu Özden, Hotel Momento’yu Turizm Aktüel’e anlattı..


Hotel Momento Genel Müdürü Arzu Özden, " Otel olarak bölgede modern tarzı ve konforuyla farklılık yaratacağız..."

Momento Hotel’i ana hatlarıyla anlatırmısınız?
Hotel Momento butik otel olarak tarihi yarımadanın Beyazıt bölgesinde yer almaktadır.
45 keyifli ve konforlu odasıyla hizmete girdi. 1994’ten beri Laleli piyasasında bayan dış giyimde ve abiye kıyafetlerde sayılı firmalar arasına girmeyi başaran Momento Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çelik, tekstil sektöründe göstermiş olduğu başarıların ardından, kendisi için yeni bir sektör olan turizmde de yeni başarılara imza atmayı hedefliyor.


Momento Hotel, 45 keyifli ve konforlu odasıyla hizmet verecek...

Otelinizi  Beyazıt bölgesinde, diğer oteller arasında hangi unsurlarıyla ön plana çıkarmayı düşünüyorsunuz?
Hotel Momento Beyazıt bölgesinde modern tarzı ve konforuyla farklılık yaratacaktır.
Odalarımızın hazırlanışında misafirlerimizin rahatı ve konforu düşünülerek dekore edilmiştir.
Otelimizin hemen girişinde yer alan Cafe – Restaurantımız otel misafirlerimize olduğu kadar
bölge halkına da keyifli vakitler yaşatacak olup, Türk konukseverliği ve güler yüzlü
personeli ile evinizin sıcaklığını sizlere hissettirecektir.



Otelinizin odaları hakkında bilgi verir misiniz? Misafirlerinize ne gibi imkanlar sunacaksınız?
Odalarımızda merkezi klima, direk telefon, banyo, saç kurutma makinesi, uydu yayınlı LCD TV, minibar, elektronik şifreli kasa, 24 saat oda ervisi ve kablosuz internet bağlantısı mevcuttur. Misafirlerimiz ayrıca Lobby Bar, Toplantı salonu, Cafe – Restaurant, Havaalanı transfer servisi gibi hizmetlerimizden yararlanma imkanına sahip olacaklardır.



Otelinizde hizmete açmayı planladığınız Cafe-Restaurant hakkında bilgi verir misiniz? Daha çok hangi kesime hizmet vermeyi planlıyorsunuz?
Türk ve dünya mutfağından değişik lezzetleri tatma imkanı sunacağımız Cafe-Restaurantımız otel misafirlerinin yanı sıra,  bölge halkına da hizmet verecektir.



Momento Hotel’i Beyazıt bölgesinde nasıl bir marka otel haline getirmeyi düşünüyorsunuz? Diğer oteller arasında ne gibi farklılıklar yaratmayı düşünüyorsunuz?
Hotel Momento Butik otel olarak, profesyonel hizmet anlayışı ile birlikte, güler yüzlü personeli ile misafirlerimizi kendi evlerinde hissettirecek rahatlığı ve üst düzey konforu yaşatarak farklılık yaratmayı hedefliyor.



Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.