Kültür turlarına büyük ilgi...

Jolly Tur Kültür Turları Departmanı Müdürü Kerem Gökçe, kültür turlarına olan talepte geçen yıla göre yüzde 50’lik bir artış olduğunu söyledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kültür turlarına büyük ilgi...

Gökçe, “Birkaç destinasyonu aynı anda keşfetme imkanı ve cazip fiyatlar kültür turlarına ilgiyi artırdı. Fiyatları 200 - 1200 TL arasında değişen kültür turlarında talep Ege - Akdeniz ve Karadeniz’de yoğunlaşıyor” dedi.

8 - 12 Ağustos arasındaki Ramazan Bayramı’nda kültür turlarına olan ilginin yükseldiğini kaydeden Gökçe, şunları söyledi: “Erken rezervasyon, kredi kartlarına uygulanan cazip ödeme koşulları sene boyunca kültür turlarında hareketlilik yaşatırken, bayram döneminde ise tavan yaptı. İstanbul hareketli turların yanısıra Ankara - İzmir - Bursa - Adana - Mersin - Konya ve Gaziantep çıkışlı turlar talebi daha da artırdı.” Gökçe, Karadeniz’de uçaklı turların yüzde 80’inin, otobüslü turların yüzde 55’inin, Ege - Akdeniz bölgelerine düzenlenen turların yüzde 70’inin, Assos - Ayvalık - Bozcaada, Batı Karadeniz turlarının yüzde 70’inin dolduğunu söyledi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.