Kahve Dünyası Londra’da

Konsepti ile benzersiz marka Kahve Dünyası, Londra’da ilk yurt dışı mağazasını açtı. Mağaza, Piccadilly’de İngiliz Kraliyet Ailesi’ne ait bir komplekste yer alıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kahve Dünyası Londra’da
Çikolata ve kahvedeki üretici kimliğinin verdiği güç ve güvenle fark yaratan Kahve Dünyası, uzun süren çalışmaları sonucunda Londra’nın kalbi Piccadilly’de ilk yurt dışı mağazasını açtı. Kraliyet Ailesi’ne ait bir komplekste yerini alan Kahve Dünyası, Londra mağazası ile Türk kültürünün ikram ve konukseverlik geleneğini başta İngilizler olmak üzere bütün dünyaya tanıtmayı hedefliyor.

İki katlı 560 metrekare mağazası ile Londra'nın en işlek bölgelerinden Piccadilly Circus'ta yer alan Kahve Dünyası, mimarisindeki Türk esintisi ve Türk misafirperverliğini simgeleyen ikramlarıyla fark yaratıyor.

Hammadde Türkiye’den...
Birbirinden lezzetli tatlı-tuzlu, dondurma ve salep çeşitlerinin yanı sıra Kahve Dünyası, klasik Türk kahvesinden espressoya, hazır kahveden cappucino ve aromalı kahveye, mochadan soğuk kahve çeşitlerine toplam 68 kahve çeşidi ve sürekli yenilenen menüsü ile artık Londra’da da lezzet deneyimleri yaşatıyor. “Üreticiden tüketiciye” anlayışıyla lezzetin yanında tazeliği de önceliği kabul eden Kahve Dünyası’nın Londra mağazasında da çikolata üretim atölyesi bulunuyor. Hammaddenin Türkiye’den taşınacağı mağazada tüm ürünler Londra’da taze hazırlanacak.

Kahve Dünyası’nın, önümüzdeki dönemde dünyanın farklı ülkelerinde ve kentlerinde de yeni mağazalarının açılması hedefleniyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.