Jolly Tours, turizmcileri yemekte buluşturdu...

Türk Turizminin öncü kuruluşu Jolly Tours, 23 yılı aşkın bir zamandır sunduğu kaliteli hizmeti, satış öncesi ve sonrasında uyguladığı müşteri memnuniyeti yönetimi ve her bütçeye uygun sunduğu tatil merkezleri ile bu sezon da farkını ortaya koymaya devam ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Jolly Tours, turizmcileri yemekte buluşturdu...
EMITT Turizm Fuarı dolayısıyla bir araya gelen tüm ülke çapındaki iş ortağı tesislerin yöneticilerini bir araya getirerek güzel bir geceye imza atan Jolly Tur’un tüm aile bireylerinin katıldığı gecede onursal başkanı Sinan Vardar yaptığı konuşmada Jolly Tur’u 1987 yılında ailesiyle birlikte kurduklarını şuan sektörde tüketici tarafından en çok tercih edilen öncü bir kuruluş olmanın gururunu yaşadıklarını ve elde edilen başarıların her yeni sezonda kendilerine güç olduğunu ifade etti. Konuşmasının sonunda başarılı ve sorunsuz bir turizm yılı dileğinde bulunan Sinan Vardar, uzun yıllar birlikte başarıya doğru ilerlemeye devam etmek istedikleri mesajını verdi.
 
Geceye katılan Adam&Eve Hotels, Cyrstal Hotels Resart & SPA, Paloma Hotels ve Orange Country gibi Türkiye’nin önde gelen tesislerinin yöneticileri, müzik eşliğinde ilerleyen saatlere kadar eğlenerek fuarın yorgunluğunu attılar. (shf)
 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.