İstanbul Marriott Şişli’ye Yeni Yiyecek İçecek Direktörü...

İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Yiyecek İçecek Direktörlüğü görevine turizm sektörünün deneyimli isimlerinden Baran Türkel getirildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İstanbul Marriott Şişli’ye Yeni Yiyecek İçecek Direktörü...

Dünya ve Türk mutfağından en seçkin örnekleri önümüzdeki aylardan itibaren misafirlerine sunmaya hazırlanan, Marriott International’ın en yeni oteli İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Yiyecek İçecek Direktörlüğü görevine, turizm sektörünün deneyimli isimlerinden Baran Türkel atandı.

Baran Türkel kimdir?

Baran Türkel, 1998 yılında Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra eğitimine Amerika’da devam etti. Johnson&Wales University’de MBA eğitimini tamamlayan Türkel, kariyer hayatı boyunca Türkiye ve Amerika’da birçok kurs ve seminere katıldı.  Doubletree by Hilton Ankara, Rixos Grand Ankara Hotel, Bilkent Hotel and Conference Center gibi uluslararası otellerde yöneticilik pozisyonlarında görev alan ve açılış deneyimleri bulunan Türkel, son olarak İstanbul Marriott Hotel Asia’da çalıştı.

Baran Türkel, kariyerine, dünyaca ünlü Marriott International’ın İstanbul’daki en yeni oteli olan İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Yiyecek İçecek Direktörü olarak devam ediyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.