İstanbul’da lüks otelde ölümle biten kavga

İstanbul Bakırköy’de, lüks bir otelin resepsiyonunda Suudi Arabistanlı doktor ile İranlı kuyumcu arasında sıra nedeniyle kavga çıktı.

13/02/2019 12:08
İstanbul’da lüks otelde ölümle biten kavga

Kavgadan dakikalar sonra Suudi doktor otelin önünde aniden yere yığılarak hayatını kaybetti. İfadesinde “Vurmadım, sadece ittim” diyen İranlı kuyumcu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Bakırköy’deki lüks bir otelde gece saatlerinde meydana gelen olayda, Suudi Arabistanlı uyruklu doktor Khald Mohammedi Barrada (50), kayıt işlemleri için resepsiyonda sıra beklerken İran uyruklu kuyumcu A.N. (27) ile aralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine ikili arasındaki arbede otel görevlilerinin araya girmesiyle sonlandı.

ANİDEN YERE YIĞILDI

Kavganın ardından Suudi doktor Barrada, kuyumcu A.N.'den şikayetçi olacağını söyleyerek otele polisin çağırılmasını istedi. Bir sonra ikili arasında uzlaşı sağlanınca Suudi doktor şikayetinden vazgeçti. İranlı kuyumcu ise otelden ayrıldı.

Yaşanan olayın ardından Suudi doktor sigara içmek için otelin önüne çıktığı esnada aniden yere yığıldı. Durumu fark eden otel görevlileri hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Suudi doktor kurtarılamadı.

İRANLI KUYUMCU GÖZ ALTINA ALINDI

Durumun polise bildirilmesi üzerine harekete geçen Bakırköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri, İranlı kuyumcuyu gözaltına alırken, Suudi doktorun cansız bedeni ise Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Sözcü'de yer alan habere göre, emniyete götürülerek sorguya alınan İranlı kuyumcu ifadesinde sadece aralarında itişme yaşandığını belirtti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan İranlı kuyumcu sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.