İnci Adası'na yeni Ritz Carlton...

İnci Adası'nda gözlerden uzak lüks bir cennet köşesi açmayı planlayan The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C., Reserve otel zincirini genişletiyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İnci Adası'na yeni Ritz Carlton...

Panama'nın 72 kilometre güneyinde yer alan, eski adıyla Pedro Gonzalez olarak bilinen özel bir ada olan İnci Adası'nda gözlerden uzak lüks bir cennet köşesi açmayı planlayan The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C., Reserve otel zincirini genişletiyor.

Kişiye özel sezgisel hizmetleri, enfes yerel tasarımı ve çıplak ayakla gezebileceğiniz rahat bir ortamı bir araya getirerek seçkin bir tatil deneyimi sunacak olan tesis, Tayland'daki Phulay Bay, Porto Riko'daki Dorado Beach ve yakın gelecekte hayata geçirilecek Turks ve Caicos Adaları'ndaki Molasses Reef, Fas'taki Tamuda Bay ve Meksika'daki Cabos San Lucas rezerv otelleriyle birlikte açılması planlanan altıncı Reserve otelidir.
 
Dünyanın biyo-çeşitliliği en yüksek deniz ortamına, göz kamaştıran masmavi sulara, balta girmemiş tropik ormanlara sahip el değmemiş sahillerle çevrilen ve bölgeye özgü birbirinden ilginç yüzlerce tür hayvan ve bitkilerle renklenmiş olan Reserve otelinde evinizi aratmayacak 80 adet konforlu oda bulunacaktır.
 
Otel ayrıca birinci sınıf marina, dalış ve balıkçılık köyü ve binicilik merkezinin yanı sıra kendinizi şımartabileceğiniz bir spa, özel plaj kulübü, üç adet yüzme havuzu ve üç adet restoranın da içinde bulunduğu çeşitli lüks imkanlar ve olağanüstü hizmet sunan bir açık hava tesisi olma özelliğini taşıyacaktır. Spa hizmeti, sözlerden uzak yemyeşil bir ortamda yerel terapileri de bünyesinde barındıran açık hava terapi kameriyelerinde ve ağaçların tepelerine yapılmış müstakil villalarda verilecektir. 
 
Kumsalda yer alan ve İnci Adası'nın çarpıcı özelliklerini yansıtan tek ve çift katlı villalar okyanusa nazır muhteşem bir manzaraya sahip olacaktır. Özel yüzme havuzları ve büyük misafir odalarıyla bu villalar, ferah açık hava terasları, geniş Reserve Suite odaları ve kıyı boyunca uzanan özel vaha ortamıyla konuklarına unutulmaz bir tatil yaşatacaktır. Otel, tatil yapan şirket yöneticileri için okyanus manzaralı 170 metre kare işlevsel bir kameriyeye ve toplantı odasına sahip olacaktır.
 
Tekneyle olduğu gibi özel iniş pisti sayesinde helikopter ya da uçakla da ulaşılabilen İnci Adası, geniş alana yayılmış ve yarısından fazlası halen bakirliğini yitirmemiş doğal koruma alanı ile adeta el değmemiş bir cennet özelliğindedir. Pasifik Okyanusu'nda Panama Körfezi'nde yer alan, Panama City'den sadece dakikalar uzaklığında ve 14 kilometre kare genişliğinde olan bu özel ada, Las Perlas Takımadaları içinde en geniş üçüncü adadır. Dolphin Capital Investors ve Grupo Eleta firmalarının ortaklaşa sahip olduğu ada, takımadalar boyunca balıkçılıkla geçinen toplulukların yaşadığı yaklaşık 250 adadan birisidir.
 
"Geniş ormanlık arazisi ve gözlerden uzak büyüleyici plajları ile İnci Adası, Reserve deneyimi için mükemmel bir yerdir. The Ritz-Carlton yönetim kurulu başkanı ve operasyon müdürü Herve Humler yeni otel için şunları söylüyor: "Zengin eğlence imkanları arasından seçim yapabilecek olan konuklarımız, bu ayrıcalıklı ve gözlerden uzak cennet köşesinin tadını doyasıya çıkarabilecekler. İnci Adası, konuklarımızın şehir hayatından uzaklaşma deneyiminden beklediği güzelliği ve mahremiyeti sunan, bozulmamış doğal harikaları ve berrak kıyı şeridiyle müşterilerimizin oldukça çekici bulacağı bir yer." 
 
150 farklı kuş türü için sığınak görevi gören ve olağanüstü bir egzotik doğal hayatın hüküm sürdüğü İnci Adası, bu alanda dünyanın sayılı yerlerinden biridir. Ada ayrıca kıyıyı çevreleyen sularında 700 tür balık ve 15 tür mercana, buna ek olarak da 16 çeşit memeliye, deniz kaplumbağalarına ve yılın büyük bir bölümünde adanın yakınlarındaki suları ziyaret eden balinalara ev sahipliği yapmaktadır.
 
Çevresel bir yönetim programı sayesinde İnci Adası'nın geniş çevresel çeşitliliği ve yakın zaman önce bulunmuş 6.000 yıllık arkeolojik kalıntıları, dünya standartlarında bir sürdürülebilir planlama ve adanın doğal zenginliklerinin gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlamak için kar gözetmeden kurulmuş Ada Vakfı'yla sonsuza dek korunacaktır.
 
Dolphin Capital Investors'ın Kurucu Ortağı Pierre Charalambides “The Ritz-Carlton'la birlikte büyüleyici biçimde bakir kalmış özel bir ada olan İnci Adası'na seçkin bir Reserve tesis sağlamaktan onur duyuyoruz. Bu proje, korumaya çalıştığımız tarihi miras ve doğal güzelliklerden esinlenilmiş muhteşem bir rüyayı gerçeğe dönüştürecek" diyor. Grupo Eleta'nın CEO'su Guillermo de Saint Malo Eleta ise şunları ekliyor: "Etrafında yer alan el değmemiş doğal mirasa tamamıyla bağlı kalacak böylesine nefes kesici bir yer sunabildiğimiz için oldukça memnunuz.
 
İnci Adası'nı Latin Amerika'nın en lüks tatil yerlerinden birisine dönüştüreceğine inandığımız, dünya çapında lider bir marka olan ve yönetim şirketi olarak tercih ettiğimiz The Ritz-Carlton ile anlaşma yapmış olmak bizi sevindiriyor" dedi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.