Hafız Mustafa 1864’ün yeni şubesi Galataport İstanbul'da açıldı

Türkiye’nin en köklü markalarından olan, 157 yıllık geçmişe sahip Hafız Mustafa 1864’ün yeni şubesi Galataport İstanbul’da hizmete girdi.

22/10/2021 13:02
Hafız Mustafa 1864’ün yeni şubesi Galataport İstanbul'da açıldı

1864'te kurulan ve Türkiye'nin ilk şekerleme markalarından olan Hafız Mustafa 1864, Karaköy sahil şeridine 200 yıl sonra erişim imkanı verecek, turizmden kültür-sanata kadar hayatın her alanına dokunacak bir dünya projesi olan Galataport İstanbul’da yeni mağazasını hizmete açtı. 

 

Türkiye’nin en seçkin ve köklü şekerleme markalarından ‘Hafız Mustafa 1864’ün Galataport İstanbul şubesi, hizmete girdi. 200'ü aşkın ürün çeşidi ile hizmet verecek olan mağaza, firmanın 13'üncü şubesi olma özelliği taşıyor.

Hafız Mustafa 1864’ün Galataport İstanbul şubesini, Manisa eski Valisi Ahmet Deniz, Best Western Empire Palace Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Aksu, Hafız Mustafa 1864 Yönetim Kurulu Başkanı Avni Ongurlar ve yönetim kurulu üyeleri Emre Ongurlar ve Eren Ongurlar kurdelayı keserek törenle hizmete açtılar.

Uzun tarihi geçmişine rağmen, kendini sürekli yenileyip, geliştirerek yeni konseptlere uyum sağlamasıyla dikkat çeken Hafız Mustafa 1864, ürünleriyle, özellikle ortadoğu başta olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarından İstanbul’a yolu düşen turistlerin öncelikle tercih ettiği mekanların ilk sıralarında yer alıyor.

 

AVRUPA’DAN ÖDÜLLÜ

Tat değerlendirmesi ve sertifikasyonu alanında dünyada lider kuruluşlardan olan 'International Taste Institute’, 2019 yılı tüketici gıda ve içecek ürünleri değerlendirmesinde ödüle layık görülmüştü. Kuruluşundan bu yana 15 binin üzerinde ürün testi gerçekleştiren ve bu yıl 1885 ürünü sertifikalandıran International Taste Institute, Hafız Mustafa’nın 'Sütlü Osmanlı Saray Kadayıfı' bir yıldız ile 'Super Taste Award’ın sahibi olmuştu. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.