Fuzul'un Fatih'teki otelini New Inn işletecek

Fuzul GYO tarafından İstanbul Fatih’te inşa edilen ve mart ayında faaliyete geçecek olan otelin işletmeciliğini, New Inn üstlendi.

29/02/2024 13:11
Fuzul'un Fatih'teki otelini New Inn işletecek

Yeni nesil konaklama sektöründe faaliyet gösteren New Inn, bu kez rotasını otel işletmeciliğine çevirdi.  Şirket, Fuzul GYO yatırımı ile inşa edilen ve mart ayında açılacak olan otelin işletmeciliğini üstlendi. 47 odası bulunan New Inn Hotel Old Town’la şehir otelciliğine adım atmaktan dolayı gurur duyduklarını belirten New Inn Genel Müdürü Mustafa K. Daldal, “Şimdiye kadar misafirlerimizi ülkemizin seçkin lokasyonlarında bine yakın bağımsız ünitede ağırladık. Bundan sonra da yeni otel projemizle hizmet vereceğiz. Fuzul GYO ile yola çıktığımız bu proje ile otelciliğe adım atmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Fuzul GYO Genel Müdürü Murat Altay da, otel projesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre Altay, “İstanbul’un en merkezi lokasyonunda, şehir otelciliğine böyle değerli bir projeyi kazandırmaktan çok mutluyuz. Fuzul GYO’nun ilk otel projesini tamamladık ve New Inn ile otelin işletmesi için kira sözleşmesi imzaladık. Bu anlaşmanın her iki şirkete de katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.