Eski bayram hikayeni anlat, Karadeniz turu kazan...

Jolly Tur’un Twitter veya facebook sayfasında 140 karakter ile #nerdeoeskibayramlar hastagini kullanarak eski bayramları anlatan en güzel yazının sahibi çift kişilik Batı Karadeniz turu kazanacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Eski bayram hikayeni anlat, Karadeniz turu kazan...

Sosyal medyada iletişim faaliyetlerini başarı ile yürüten Jolly Tur,  Facebook ve twitter’da takipçilerini keyiflendiren projeler üretip, hediyeler dağıtmaya devam ediyor. Jolly Tur’un Twitter veya facebook sayfasında 140 karakter ile #nerdeoeskibayramlar hastagini kullanarak eski bayramları anlatan en güzel yazının sahibi çift kişilik Batı Karadeniz turu kazanacak.

Zengin ve sürekli güncellenen içeriği ile facebook kullanıcılarına tatil önerilerinde bulunan, destinayonları tanıtan Jolly Tur’un takipçileri farklı hediyeler kazanmaya devam ediyor.

Turizm sektöründe 26 yıldır hizmet veren ve senede 400.000’i aşkın misafir potansiyeline sahip olan Jolly Tur, online’daki çalışmalarını da sürekli gelişime ve müşteri memnuniyetine odaklı olarak sürdürmeye devam ediyor. Facebook’ta geçtiğimiz hafta 150.000. takipçisine İstanbul’da keyifli bir akşam yemeği hediye eden Jolly Tur şimdi de  Batı Karadeniz turu kazanma şansını sunuyor. Yarışma çerçevesinde Jolly Tur takipçilerinden Twitter ve Facebook sayfasından 140 karakter ile #nerdeoeskibayramlar hastagini kullanarak eski bayramları anlatmasını istiyor. Jürinin seçeceği en güzel yazının sahibi 2 kişilik Batı Karadeniz tur kazanacak. Yarışmaya katılım için son tarih 7 Ekim.

http://www.jollytur.com/kampanyalar/nerede-o-eski-bayramlar/


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.