Elite World Grand Sapanca’dan dopdolu bir bayram programı  

Elite World Grand Sapanca, Kurban Bayramı tatili için hem yetişkinler hem de çocuklar için birbirinden eğlenceli programlar hazırladı. 15 - 19 Haziran tarihleri arasındaki bayram programı boyunca, çocuklar neşeli aktivitelerle eğlenirken aileler canlı müzikten DJ performansa farklı eğlencelerle bayram coşkusunu yaşayacak.

10/06/2024 14:39
Elite World Grand Sapanca’dan dopdolu bir bayram programı  

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts bünyesindeki Elite World Grand Sapanca, Kurban Bayramı tatili için herkese hitap eden keyifli programlar hazırladı. 15 – 19 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek bayram programında, hem yetişkinler hem de çocuklar için eğlenceli aktivitelere yer veriliyor. Bayram boyunca çocuklar, otelin hazırladığı keyifli aktivitelerle vakit geçirirken aileler de müzik ve dinlenme odaklı programlarla unutulmaz bir tatil geçirecek.

İster müzikle eğlen, ister doğada veya SPA’da dinlen

Bayram boyunca yetişkinleri, The Grill’de fasıldan lobide Trio dinletisine, açık alanda yer alan Bonfire’da DJ Show’dan Pool Bar’da gitarist ve solist ile canlı performanslara kadar hareketli bir tatil bekliyor. Bunun yanı sıra her gün 21.30’dan itibaren hem yetişkinler hem de çocuklar için hazırlanan açık hava sineması da ailelerin keyifli bir tatil geçirmesi için düşünüldü.

Dinlenme, arınma ve spor odaklı bir bayram tatili hedefleyenleri ise Elite World Grand Sapanca’nın en iddialı olduğu alanlardan biri olan Fit Life Spa & Health Center karşılıyor. Fit Life Spa & Health Center’da masajdan cilt bakımına vücut bakımlarından sağlıklı yaşam programlarına kadar pek çok imkan bulunuyor. Kapalı ve açık havuzların yanı sıra, hem kadınlara özel hem de karma ıslak alanlar yer alıyor. Yağmur duşları, tuz terapi odası, ısıtmalı şezlonglar, lagün dinlenme havuzu ve VIP spa alanları da daha özel bakım isteyenleri bekliyor.

Spor meraklıları için içerisinde kapsamlı bir spor ve fitness alanı da bulunan Fit Life Spa & Health Center’da kardiyo ekipmanları, pilates stüdyosu, yoga platformu, tenis ve basketbol kortu, mini futbol alanları da bulunuyor. Tüm bunların yanı sıra otelin Sapanca’nın muhteşem doğası içindeki konumu da dinlenmek isteyenler için başlı başına ideal bir alternatif oluşturuyor. Elite World Grand Sapanca, özel aile odaları, geniş süitleri ve herkese uygun farklı alternatiflerdeki programlarıyla bu bayramda da misafirlerini eğlenceye davet ediyor.

Çocuklar dilediğince eğlenecek

Bayram boyunca çocukları da unutmayan Elite World Grand Sapanca, onlara gönüllerince eğlenebilecekleri özel programlar hazırladı. Animasyondan yüz boyama etkinliklerine, interaktif yarışmalardan Just Dance’a, Mini Disco’dan Bubble Show’a kadar pek çok aktivite bayram boyunca çocukları mutlu etmek için hazırlandı.

Bu etkinliklere ek olarak çocuklar saat 11.00 ile 23.00 saatleri arasında, kendileri için özel hazırlanan dev şişme oyun parkurlarında da dilediğince vakit geçirebiliyor. Bunun yanı sıra sadece 16 Haziran Pazar akşamı sunulacak Sihirbaz Show’u da izleyebiliyor. 4-10 yaş arası çocuklar ayrıca 09.00-22.00 saatleri arasında otel içindeki Gymboree Kids Club’ta vakit geçirebiliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.