Yabancı MICE acenteleri Kumkapı'da eğlendi

Dünyanın birçok farklı ülkesinden Türkiye’ye gelen M.I.C.E acenteleri, Türkiye’nin en hareketli ve otantik bölgesi olan Kumkapı’da yer alan Olimpiyat 2 Minas adlı restoranda, geleneksel rakı ve balık eşliğinde fasıl dinletisiyle unutulmaz bir akşam geçirdiler.

23/01/2020 21:29
Yabancı MICE acenteleri Kumkapı'da eğlendi

Ace of M.I.C.E Exhibition by Turkish Airlines fuarına gelen yabancı alım heyetleri, Travelshop Turkey ile Olimpiyat Minas Restaurant'ın işbirliği kapsamında organize edilen Kumkapı rakı- balık etkinliğinde doyasıya eğlendikleri bir gece geçirdiler.

Olimpiyat 2 Minas Restaurant'ın sahibi Fedat Yamaç, bu organizasyonda yer almanın ve dünyanın en iyi tur operatörlerini Kumkapı’da ağırlamalarının gururunu yaşadıklarını belirterek, bu tip tanıtım çalışmalarında her daim bulunmaktan keyif alacaklarını söyledi.

Dünyanın en iyi tur operatörleri Kumkapı'da ağırlandı

İşletme sahibi Fedat Yamaç, Olimpiyat 2 Minas Restaurant'ın geçmişi 1940 yılına dayanan tarihi bulunan bir yapıda bulunduğunun altını çizerek, binanın 1992 itibariyle de Olimpiyat 2 Minas olarak işletilmeye başlandığını söyledi. Yamaç, Ace of M.I.C.E Exhibition by Turkish Airlines fuarına katılan yabancı alım heyetlerinin mekanlarında çok eğlenceli zaman geçirmelerinden duyduğu mutluluğu ifade etti. 

Etkinliğe katılımcıları getiren organizasyonun sahibi Murtaza Kalender, Olimpiyat 2 Minas Restaurant'ın sahibi Fedat Yamaç'a teşekkürlerini sunarak, kendilerini ağırladıkları için minnettarlıklarını belirtti. Çok kaliteli hizmet aldığını, heyetlerin de oldukça memnun kaldıklarını belirten Kalender, bundan sonra da ortak çalışmalarına devam edeceklerinin sözünü verdi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.