CVK Park Bosphorus Hotel’e yeni müdür

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un Otel Müdürlüğü görevine, Taha İlker Güneş getirildi. 2013’ten beri otelin Finans Direktörlüğü görevini yürütüten Güneş, Şubat ayı itibarıyla yeni görevine başladı.

09/03/2021 11:38
CVK Park Bosphorus Hotel’e yeni müdür

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul bünyesinde, çeşitli kademelerde yönetici olarak görev yapan ve başarılı çalışmalara imza atan Taha İlker Güneş, 2013’ten beri de otelin Finans Direktörlüğü görevini yürütüyordu. Güneş, Şubat ayı itibarıyla CVK Park Bosphorus’ta Otel Müdürü olarak kariyerine devam ediyor.

Taha İlker Güneş kimdir?

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü’nden mezun olan Taha İlker Güneş, 2008 yılında CVK Grup’un madencilik şirketi CVK Maden İşletmeleri’nde Marka Yöneticisi olarak göreve başladı. Bu kapsamda grubun Pozantı/Adana İşletmesi dahilinde Krom Cevheri Fabrikası’nın yatırım süreçlerinin tamamlanmasının akabinde, üretim süreçlerinin takibini yürüttü.

Güneş, 2009 yılında kıdemli marka yöneticiliğine yükselerek 2013’e kadar CVK Maden İşletmeleri’nin genel müdürlük ve yönetim kurulu makamlarına bağlı olarak çalışmalarını sürdürdü. 2013 yılından bu yana da CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un Finans Direktörü olarak görevine devam etti. Güneş, 2021 Şubat ayı itibariyle Otel Müdürlüğü görevine devam ediyor. 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.