Corendon Hotels’ten turizm eğitimine katkı

Corendon Hotels & Resorts, Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kat hizmetleri atölyesi kazandırdı. Kat Hizmetleri Atölyesi sayesinde öğrenciler, otelcilik standartlarına uygun bir eğitim alma imkânı bulacak.

19/01/2023 17:26
Corendon Hotels’ten turizm eğitimine katkı

Corendon Hotels & Resorts, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yaptığı ustalık telafi programı protokolünün 6. maddesinde yer alan okulun atölye ve laboratuvarlarının yeni teknolojilere dayalı olarak donatılması/desteklenmesi kapsamında okula kat hizmetleri atölyesi kazandıran ilk işletme oldu.

Corendon Hotels & Resorts’ün kazandırdığı Kat Hizmetleri Atölyesi sayesinde öğrenciler, otelcilik standartlarına uygun bir eğitim alma imkânı bulacak.

Ustalık Telafi Programı (MESEP)

En az ortaöğretim kurumu mezunlarından Bakanlıkça belirlenen Mesleki Eğitim Merkezi Telafi Çerçeve Öğretim Programını başarı ile bitirenlere ustalık belgesi verilir. Çerçeve öğretim programında yer alan alan/dal dersleri işletmelerde yapılabilir.” fıkrasının eklenmesi sonucu oluşan değişiklik gereğince, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı mesleki ve teknik ortaöğretim okul/kurumlarında uygulanmak üzere 24 alan 97 dalda "Mesleki Eğitim Merkezi Telafi Çerçeve Öğretim Programları" hazırlanmış ve Corendon Hotels & Resorts tarafından uygulamaya konulmuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.