Club Med’den Türkiye’de 3 haneli büyüme

Club Med Avrupa ve Afrika CEO’su Anne Browaeys, İstanbul ziyaretinde markanın yeni dönem stratejisini, hedeflerini ve Türkiye pazarındaki çalışmalarını paylaştı.

16/09/2023 12:08
Club Med’den Türkiye’de 3 haneli büyüme

Markanın 2023 sezonunda uygulamaya koyduğu büyüme stratejisinin hem global ölçekte hem de Türkiye pazarında başarılı sonuçlar vermeye başladığı belirtildi. 2024 ikinci yarı erken rezervasyon oranlarının ise 2023 ikinci yarıya kıyasla %225 arttığı bildirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Club Med, Türkiye pazarı 2023 yılı ilk 8 aylık sonuçlarında hedef rakamlarının üzerine çıkarak yüzde 120’lik bir iş hacmi artışı gerçekleştirdi. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türkiye pazarının tercih ettiği destinasyonlar arasında Fransız Alplerinde kayak tatil köylerinde önceki yıla göre %276, Antalya ve Bodrum tesislerinde %60, Maldivler, Seyşeller, Mauritius gibi uzun mesafe destinasyonlarda ise %100’lük artış görüldü.

"Her yıl yeni tesislerle portföyümüzü büyütmeyi hedefliyoruz" 

Club Med Avrupa ve Afrika CEO’su Browaeys, her yıl 3 ila 5 yeni tesis açmak ve mevcutları yenileme yoluyla portföylerini büyütmeyi amaçladıklarını açıkladı. Browaeys, “Club Med 1950’den bu yana olduğu gibi yeni dönemde de lüks Exclusive olarak hizmet vermeye devam edecek” dedi.

En mutlu müşteri Türkler

Anne Browaeys, “Dünya genelinde çok seyahat ettim ve Türk müşterilerinin Club Med’in ruhunu en iyi şekilde benimsediğine inanıyorum. Club Med tatil köylerinde Türk müşterilerinin memnuniyet oranı en yüksek seviyede ve %98’e ulaşıyor” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.