Cevahir Hotel İstanbul Asia'dan, Deniz Taksi hizmeti...

Cevahir Hotel İstanbul Asia, yeni bir uygulamaya imza attı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Cevahir Hotel İstanbul Asia'dan, Deniz Taksi hizmeti...

Yüksek standartlarda hizmet kalitesi ve misafir memnuniyetini prensip edinen Cevahir Hotel İstanbul Asia; başlattığı Deniz Taksi uygulamasıyla özellikle Avrupa yakası misafirlerini İstanbul’un yoğun trafiğinden uzaklaştırarak, panoramik boğaz turu ile otele ulaşımını sağlıyor.

İstanbul’un yoğun trafik sorununa alternatif çözümler bulmak adına çalışmalar yürüten Cevahir Hotel İstanbul Asia’nın üst düzey ekibi, özellikle Atatürk Havalimanı’na inen misafirlerinin yoğun trafiğe maruz kalmadan Cevahir Hotel İstanbul Asia’ya ulaşmaları adına Deniz Taksi uygulamasını başlattı. Bakırköy –Maltepe arası yaklaşık 40- 50 dk. süren transfer süresi boyunca eşsiz boğaz manzarasını izleyerek stresten uzak bir yolculuk geçirme keyfini sunan hizmet; başladığı günden bu yana yerli ve yabancı misafirler tarafından büyük ilgi görüyor.

Cevahir Hotel İstanbul Asia Genel Müdürü Ali Can Aksu; “Cevahir Hotel İstanbul Asia; Anadolu yakasını Prens Adaları ile birleştiren panoramik eşsiz manzarası, lüks, konfor ve zarafeti bir araya getiren 198 odası ile misafirlerimizin günün stres ve yorgunluğunu atması adına en ince detay düşünülerek tasarlandı.

Lokasyonda tek olmanın avantajını kullanarak, 700 metre mesafeli Maltepe iskelesini misafirlerimizi İstanbul trafiğinden kurtarmak adına alternatif bir yol olarak kullandık.  Avrupa yakası ile olan bağımız;  trafik sorununu ortadan kaldırıp, hızlı transfer ile güçlendirerek, iskelesi olan her bölgeye hizmet verebilmek adına Teknomar Denizcilik ve Deniz Araçları İşletme A.Ş ( Deniz Taksi ) ile anlaşma yaparak, misafirlerimize hizmet vermeye başladık.

Başlatmış olduğumuz deniz taksi uygulaması tur operatörleri ve firmaların yoğun ilgisini çekmiş olup, Özellikle Avrupa ve Ortadoğu Pazar müşterilerinin bu konu ile ilgili talepleri arttı.

Deniz Taksi uygulaması 7/24 indirimli ücretle hizmet veriyor. 2 saat öncesi rezervasyon halinde misafirlerimizi bu hizmetten yararlandırıyoruz.

Yoğun olarak, Maltepe – Bakırköy ve Maltepe – Kabataş Seferlerinin ilgi gördüğü deniz taksi maksimum 10 kişilik olup, Son derece modern ve deniz taşımacılığında yüksek güvenlik sistemiyle donatıldı. Deniz taksi uygulamasını kullanan misafirlerimizin Maltepe – Bostancı iskelelerinden tesisimize olan karayolu ulaşımı otelimiz transfer araçları ile ücretsiz sağlanıyor” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.