Çeşme’de kalana, New York bedava...

Sheraton Çeşme, The Marmara Manhattan’la yaptığı işbirliğiyle otelinde 8 gece konaklayanlara 3 gece 4 günlük New York tatilini hediye ediyor.Shereton Çeşme’de 1 Haziran-30 Ekim tarihleri arasında 8 gece konaklayanlar, bu kampanyadan yararlanabilir.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Çeşme’de kalana, New York bedava...

Otelinde konaklayan misafirlerini daha önce Roma, Milano, Barselona gibi Avrupa şehirleriyle Dubai’ye tatile gönderen Sheraton Çeşme Oteli portföyüne dünyanın en gözde şehirlerinden biri olan New York’u ekledi. New York’tan sonra sırada Bangkok ve Phuket var.

Shereton Çeşme’de 1 Haziran-30 Ekim tarihleri arasında 8 gece konaklayanlar bu kampanyayla önce 1 gece Viyana’da lüks bir otel olan Le Meridien’de kalacak, ardından 3 gece 4 günlük New York tatili yapacak. New York’ta ise The Marmara’nın Manhattan‘daki lüks rezidans otelinde kalınacak.

Sheraton Çeşme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, ilgili dönemde otelde 8 gecenin ortalama maliyetinin kişi başına 2 bin 200 lirayı bulduğunu söyledi. Bu kampanyayla uçak bileti ve konaklama bedava olacak. Kampanyaya katılanlar New York’ta tatil haklarını 1 Kasım 2010-30 Haziran 2011 arasında kullanacak. Kampanya Avusturya Havayolları ile de işbirliğine gidiyor. Avusturya Havayolları’nın Viyana uçuşuyla Le Meridien’de 1 gece konaklanacak. Ertesi gün New York uçağıyla The Marmara Manhattan Otel’e transfer gerçekleşecek. Kampanyaya Viyana turizm ofisi ile New York turizm ofisleri de destek veriyor. İskender Dilek, “Çeşme’de 8 gün tatil bazıları için uzun olabilir. İsteyen bu tatili 4’er günlük 2 tatile bölerse de aynı kampanyadan yararlanabilir” dedi.

 

Tanıtım için iyi fırsat...

Projenin ortaklarından Avusturya Havayolları Türkiye Genel Müdürü Altuğ Bekdemir marka bilinirliğini artırmak için bu kampanyanın içinde yer aldıklarını söyledi. The Marmara Manhattan Oteli Genel Müdürü Nur Ercan Mağden ise “Bu proje  otelimizi Türk pazarında daha iyi tanıtma fikrini de beraberinde getiriyor” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.