Barut: Turizm STK’ları olarak Kanarya Sevenler Derneği'nden farkımız yok

Antalya’da düzenlenen bir toplantıda konuşan Manavgat Side Turizm ve Otelciler Birliği (MASTOB) Başkanı Cengiz Haydar Barut, “Yıllardır turizm STK’larında arkadaşlarımızla yöneticilik yapıyoruz. Aslına bakarsanız Kanarya Sevenler Derneği'nden farkımız yok. Çünkü turizm STK’larının bir yaptırımı yok" dedi.

23/02/2022 19:45
Barut: Turizm STK’ları olarak Kanarya Sevenler Derneği'nden farkımız yok

Nirvana Cosmopolitan Hotel’de gerçekleşen toplantının moderatörlüğünü, Antalya Büyükşehir Belediyesi Turizm Danışmanı Osman Ayık gerçelkleştirdi. Konuşmacılar ise, POYD Başkanı Ülkay Atmaca, TAFED Başkanı Zeki Açıköz, Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Yeliz Gül Ege ve MASTOB Başkanı Cengiz Haydar Barut oldu.

Oturumda konuşan MASTOB Başkanı Cengiz Haydar Barut ise, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Turizmtoday'de yer alan habere göre Barut, “Yıllardır turizm STK’larında arkadaşlarımızla yöneticilik yapıyoruz. Aslına bakarsanız kanarya sevenler derneğinden farkımız yok.

Çünkü turizm STK’larının bir yaptırımı yok. Rica minnet arkadaşlarımızla turizm STK’larında görev yapıyoruz. Bu noktada STK’ların güçlenmesi ve yaptırım gücü olması lazım. Biz bir derneğiz ama hiçbir yaptırımımız yok” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.