Çanakkale'de turizmin temel taşı...

Çanakkale’de turizmin temel taşlarından olan Büyük Truva Hotel, merkezi konumu, eşsiz boğaz manzarası ve kaliteli hizmetiyle, 48 yıldır konuklarının vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Çanakkale'de turizmin temel taşı...

Hasan ARSLAN
1964’ten beri Çanakkale konukseverliğinin en güzel örneğini  sergileyen Büyük Truva Hotel'i, 26 yıldır otelde çeşitli kademelerde görev yaptıktan sonra Genel Müdürlüğe yükselen bir isim, Salih Yüksel anlattı.
 
Büyük Truva Hotel'i ana hatlarıyla anlatır mısınız?
 
Büyük Truva Oteli Çanakkale’nin merkezinde yer alıyor. Eşsiz konumu ile hafta sonu tatillerinde, iş toplantılarında ve yaz tatillerinde Çanakkale konukseverliğinin en güzel örneğini  veriyor. 1964’den bu yana huzur veren mimarisi, sanata ve tarihe ışık tutan dekorasyonu ile faklılığını ortaya koyan bir işletme olarak hizmet veriyoruz. 
 

Misafirleriniz daha çok kimlerden oluşuyor. Otelinizi tercih etme sebeplerinin başında neler yatıyor?

Otelimizde konaklayan misafirlerimizin %50’si grup olarak konaklama yapıyor. Diğer kısmını ise, münferit olarak konaklama gerçekleştiren misafirlerimiz oluşturuyor. Otelimizin tercih edilmesinin birçok nedeni var. Bunlardan en önemlileri, merkezi bir konumda bulunması, boğazı gören manzarası, eşsiz kalitedeki yemekleridir. Yenilenmiş, konforlu odalarında konuklarını ağırlayan otelimiz, misafir memnuniyetinin en üst düzeyde gerçekleşmesi  için çabalayan güler yüzlü personeliyle de fark yaratıyor. Ayrıca otelimiz, ev sıcaklığı ve konforunun kapıdan girer girmez hissedildiği bir ortama sahiptir.

Büyük Truva Hotel, yakın dönemde büyük bir renovasyon geçirdi. Otelinizde neler değişti?

Otelimiz son 2 yılda, eski tarihi dokusunu ve güzelliğini kaybetmeden bir çok yenilik geçirdi. Konfor ve kalite ön planda tutularak gerçekleştirilen tüm çalışmalar, misafir memnuniyeti için son derece titizlikle yapıldı.

Büyük Truva Hotel denildiğinde akla ilk gelen nedir?

Büyük Truva Otel denince misafirlerin akına ilk gelen, hizmet kalitesinin yüksek oluşu, temizliğin ve konumunun getirdiği memnuniyettir. Otelde konaklayan misafirler çıkış yaparken, otelin konforundan, manzarasından, lezzetli yemeklerinden, kaliteli hizmetlerinden oldukça memnun olarak otelimizden ayrılıyorlar. Misafirlerimizin çoğunluğu, oteli tekrar tercih ediyor. Bu da yüksek memnuniyetin bir kanıtıdır.

Otelinizin odaları, restaurantı ve diğer aktivitelerden bahseder misiniz?

Otelimiz 63 standart oda ve 3 adet suit oda olmak üzere toplamda 66 oda 132 yatak kapasitesine sahip. Odalarımızın bir kısmı, Çanakkale’nin eşsiz boğaz manzarasına sahiptir. Otelimizin yanında ücretsiz otoparkımız yer alıyor. Otelin ön kısmında bulunan 250 kişilik restaurant, özel davetlerde ve yemek organizasyonlarında misafirleri ağırlıyor Ayrıca, alacart restaurant, snack bar ve balık restaurantımız da damak zevkine düşkün konuklarımızın vazgeçemeyeceği mekanlardır. Bayi toplantıları, seminerler, banket yemekleri için tüm ekipmanların yer aldığı ve kaliteli hizmetlerin sunulduğu salonlarımız da misafirlerimizin hizmetindedir. 

Misafirlerinize ne gibi bir mesajınız olabilir?

Manzara, keyif, huzur, konfor, temizlik, kalite, damak tadı,…Bütün bunları tek bir yerde arayanların adresi, Büyük Truva Oteli’dir..

Salih Yüksel, kimdir?

1962 yılında Çanakkale’de doğdum. İlköğretim ve Lise tahsilimi Çanakkale’de gerçekleştirdim. Büyük Truva Otel’de 26 yıldır çalışıyorum. Otele ilk olarak restaurant bölümünde komi olarak başladım. Kısa sürede barmenliğe geçtim. Daha sonraki yıllarda ise, departman değişikliği yaparak ön büro departmanında çalışmaya devam ettim. Uzun bir süre resepsiyon görevlisi olarak çalıştıktan sonra, Ön Büro Müdürlüğü’ne terfi ettim. Daha sonra da otelde genel müdür pozisyonuna geçtim.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.