Bugün Yemek Şöleni var...

Abide Lions Kulübü’nün liderliğinde geleneksel olarak her yıl düzenlenen “Yemek Şöleni” bu sene de 5. kez Coşkun ET’in katkılarıyla hayat bulacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bugün Yemek Şöleni var...

12 Ocak Perşembe günü Bostancı Green Park Hotel’de gerçekleştirilecek olan “5. Yemek Şöleni” etkinliğinde; “en orijinal köfteli tarifler” yarışırken; ünlü gurmeler ve sanatçılar “en iyi”yi seçmek için bir araya gelecekler. Etkinlikten elde edilen tüm gelir ise kadın dayanışma merkezlerine aktarılacak.

Abide Lions Kulübü’nün liderliğinde; Coşkun Et’in desteğiyle 12 Ocak Perşembe günü Bostancı Green Park Hotel’de; 5. kez “Yemek Şöleni” etkinliği gerçekleştirilecek. Tüm konuklara ve katılımcılara lezzet dolu saatler yaşatacak olan etkinlik kapsamında; “En orijinal köfteli tarifler” ünlü sanatçılar, gurmeler ve profesyonellerden oluşan bir jüri karşısında kıyasıya yarışacak. Sosyal sorumluluk misyonu ile de anlam kazanan “Yemek Şöleni” etkinliğinden elde edilen tüm gelir; Ataşehir Belediyesi’nin de yardımlarıyla kadın dayanışma merkezlerine aktarılacak.

Dereceye girenlerin anlamlı hediyeler kazanacağı “Yemek Şöleni” kapsamında; Coşkun Et finalistlere özel ürünlerinden oluşan sepetlerini hediye edecek. Yarışmanın yanı sıra gün boyu heyecanlı bir çok aktiviteye de ev sahipliği yapacak olan “Yemek Şöleni” bünyesinde; Coşkun Et’in düzenleyeceği mangal partisi katılımcıları unutulmaz lezzetler ile buluşturacak.

  

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.