Bu etkinliği kendileri için yaptılar

Etkinlik sektörün de faaliyet gösteren şirketlerin katılımı ile kurulan ve kısa adı YEPUD olan “Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği” üyeleri İstanbul’da bir araya geldi. Yaklaşık 50 kişiden oluşan üyeler, The Stay Ortaköy Bosphorus da birlikte iftar yaptı. Gece, Semazen gösterisi ve keyifli sohbetler eşliğinde gerçekleşti.

29/03/2024 14:16
Bu etkinliği kendileri için yaptılar

Cahit Akyol

YEPUD Başkanı Tülay Akın Ergincan dernekleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada üyelerle her ay mutlaka bir araya geldiklerini, üyeler arası ticareti geliştirmek ve içinde bulundukları sektöre katkı sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Başkan Ergincan “YEPUD’u 25 Aralık 2006 tarihinde İstanbul’da kurduk. 2006 yılından bu yana etkinlik sektörünü geliştirmeye, olumlu yönde yapılanmaya, farklı sektörlerden birçok paydaşı aynı çatı altında toplamayı amaç edindik. Sektörümüzün gücüne güç katmak için çalıştık. Amacımız ‘BİR’ olmayı başarmak, aynı çatı altında birlikte olmanın gücünü keşfetmek. Üyelerimiz arasındaki buluşmaların en güzel B2B olduğunu düşünüyor, üyeler arası ticareti bu şekilde geliştireceğimize inanıyoruz.

YEPUD ailesi olarak, bu büyük sektörün içinde birlikte hareket ederek, kolektif akıl sayesinde derneğimizi ve dernek üyelerimizin haklarını koruyoruz. Bürokraside, turizmde, eğlence sektöründe, kurumsal kanatta ve daha birçok platformda temsil ediliyoruz. Hedefimiz ülkemizdeki etkinlik sektörünü doğru şekilde tanıtmak, yurtiçi ve yurtdışı talepleri etkin bir şekilde arttırmak, yaratıcılığımızı en üst seviyede zorlayarak var gücümüzle çalışmak. Derneğimize üye markaların değerlerine değer katmak, dünyaya açılmak uluslararası statüde temsil edilmesini sağlamak, en büyük isteğimiz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.