Best Western'den ilk mobil uygulama IPHONE APP...

Bu ucretsiz uygulama seyahat halindeyken, dunya genelindeki butun Best Western otellerinde rezervasyon yapma, seyahat plani olusturma ve yakinlarinizla heran temas halinde olmayi saglamaktadir

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Best Western'den ilk mobil uygulama IPHONE APP...
Best Western International 2009 Aralik ayinin son gunlerinde “Best Western To Go” isimli ucretsiz Iphone uygulamasinin faaliye gectigini duyurdu.

“Best Western To Go” uygulamasiyla kullanicilar:

• Arama ve Rezervasyon: 80 ulkede 4000’nin uzerindeki Best Western otellerinde arama ve rezervasyon yapabilirsiniz.
• Program: Guzergah programi olusturarak adres, restaurant ve turistik atraksiyonlari programa yerlestirebilirler.  Bu bilgiler bir kez girildikten sonra, kullanicilar programin GPS ozellikli haritasini kullanarak istedikleri noktanin yerini kolaylikla belirleyebilir.
• Kisisellestirme: Istenen destinasyondaki begenilen mekanlari categorize etme ozelligi ile kullanicilar ilgili mekanlarin resim ve aciklamalrini progarama yukleyebilirler.
• Aileniz ve sevdiklerinizle daima irtibat halinde olarak seyahat tecrubelerinizi paylasma olanagi saglamaktadir. Kullanicilar bu bilgileri e-mail olarak atabilir, Facebook’a yukeleyebilir veya diger Iphone kullanicilari ile paylasabilir.  


“Best Western To Go” Dunyanin En Buyuk Oteller Zinciri olan Best Western’ in bu alandaki ilk uygulamasi. Zincir 2010 senesinde diger mobil platformlarda da benzer uygulamalari hayata gecirerek “smart phone” kullanan seyahatcilere yonelik hizmetlerinin devam edecegini bildirdi.

Best Western Turkiye Operasyon Mudur Nalan Turnalar: ‘ Zincir olarak icinde bulundugumuz donemde  mobil ulasilabilirligin ne kadar onem arz ettiginin farkindayiz ve bu yondeki calismalarimiz onumuzdeki gunlerde aratarak devam edecektir. Amacimiz Best Western misafirlerinin her alanda “en iyi” hizmeti alabilmesidir” diye belirterek
“Yil boyunca Iphone uygulamasina yeni ozellikler iceren guncellemeler yapilmasi planlanmaktadir. Ayni zamanda Blackberry® and Android™ ‘ in dahil oldugu diger mobil uygulamalarimizin da bu yil icinde tanitimi yapilcaktir” dedi.   

“Best Westren To Go” uygulamasini: www.bestwestern.com/iphone veya www.itunes.com/app/bestwesterninternational adreslerinden ucretsiz olarak indirilebilirsiniz.

Dunyanin En Buyuk Oteller Zinciri Best Western Hakkinda detail bilgi almak icin:
www.bestwestern.com veya www.bestwestern.com.tr



Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.