Belediyelere ‘Yılbaşında Antalya’yı ışıklandırın’ çağrısı
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, yılbaşı öncesi vatandaşların alışverişlerini esnaftan yapması, belediyelerin de Antalya'yı süslemesi ve ışıklandırması çağrısında bulundu.
Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı ve TESK Genel Başkan Vekili Adlıhan Dere, yılbaşı yaklaşırken vatandaşlara “Alışverişinizi esnaftan yapın” çağrısı yaptı. Dere, özellikle AVM ve büyük zincir marketlere yönelişin arttığını belirtirken, yerel esnafın desteklenmesinin hem şehir ekonomisi hem de tüketici güvenliği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
BELEDİYELERE ÇAĞRIDA BULUNDU
Antalya’nın dünya turizminin önemli merkezlerinden biri olmasına rağmen yılbaşı dönemlerinde yeterince ışıklandırılmadığını belirten Adlıhan Dere, Alanya Postası'nda yer alan haberde, belediyelere çağrıda bulundu.
Dere, “Yurt dışı şehirlerinde yılbaşı hazırlıkları haftalar önceden başlıyor. Sokaklar ışıklarla donatılıyor, satış alanları kuruluyor. Bu atmosfer alışverişi artırıyor. Antalya da buna uyum sağlamalı. Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm belediyeler şehri ışıklandırırsa hem turiste hem vatandaşa cazip bir ortam sunulur" dedi. Adlıhan Dere, ışıklandırılmış şehir dokusunun akşam hareketliliğini artıracağını ve yerel ekonomiye ciddi katkı sağlayacağını belirtti.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: