Bayram rezervasyonları 150 Euro'dan başlıyor...

Bu yıl 19-21 Ağustos arasına denk gelen Ramazan Bayramı rezervasyonlarında, yine geçtiğimiz yıla göre yükseliş gözleniyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bayram rezervasyonları 150 Euro'dan başlıyor...

Özellikle yurt dışı turlarda uygulanan ve oda başı 150 Euro'ya varan erken rezervasyon indirimleri tatilciler tarafından fırsat olarak görülüyor. Geçen yıl bayramda 7 bin kişiyi yurt dışına taşıyan Jolly Tur, bu bayramda 11 bin kişiye hizmet vermeyi planlıyor. Bayram programını senelik izniyle birleştirenlerin sayınının da yüksek olması nedeniyle, yer bulma endişesi yaşamak istemeyen tatilcilerin planlamalarını şimdiden yapmaları tavsiye ediliyor.

"Ramazan için özel tatil programı yapan bir kesim var"...

Son yıllarda Ramazan döneminde sahil kesimlerinin daha sakin olacağı düşüncesi ile yola çıkan tatilciler de mevcut. Özellikle yurtiçinde belli destinasyonlarda Ramazanı tercih eden tatilci sayısının oldukça yüksek olduğunu anlatan FLY Express-ZNF Turizm ortaklarından Hakan Fırat, yurtiçinde ve yurtdışında belli destinasyonlarda rezervasyon oranlarının büyükn artış gösterdiğini aktardı. Fırat özellikle Bodrum, Antalya ve Kıbrıs'ta tatilcilerin Ramazan dönemini tercih ettiğini aktardı. Dubrovnik ve Balkanlar'da da beli artışlar olduğunu aktaran Fırat burada ise mevsimsel etkilerin ön plana çıktığını aktardı. Fırat şu anda tatil bölgelerinin full doluluk ile çalıştığını da sözlerine ekledi.

Setur'dan Ramazan indirimi...

Setur, Antalya'nın gözde turizm merkezi Belek'teki otellerden  Ela Quality Resort Hotel için Ramazan dönemine özel indirim uyguluyor. Bu kampanya ile henüz tatil planları yapmayanlara özel fırsatlar sunan Setur, 17 Ağustos tarihine kadar yapılacak konakalamar için yüzde 25 indirim ve 12 taksit ile ödeme imkanı ve 11 yaşa kadar bir çocuk ücretsiz konaklama avantajı sunuluyor. Aileleri ile birlikte çocuklara özel tatil sunmayı amaçlayan Ela Quality Resort Hotel, çocuklar ve gençler için özel bir eğlence kompleksi hazrıladı.  Everland Q kompleksiyle 01- 17 yaş arası, bebekler, çocuklar ve gençler için özel bir aktivite-eğlence tasarlayan Ela Quality Resort Hotel'de çocuklar kendilerine özel hazırlanan EQ Çocuk Resepsiyonu'nda karşılanıyor. (Sayime Başçı)

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.