Başkan Üras, "Tekirova ile gurur duyuyorum"...

2010 yılında Tekirova adına büyük gelişmeler yaşandığını söyleyen Başkan Üras, "Önceki yıllarda kaydettiği hızlı dönüşümle 2010'a giren Tekirova, turizmin yanında artık bir kültür, sanat ve spor merkezi olarak yılı tamamlıyor" dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Başkan Üras, "Tekirova ile gurur duyuyorum"...

Halil Öncü-KEMER

GATAB ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, yaptığı açıklamayla, Tekirova’daki  gelişmeleri değerlendirdi. Yeni yıla girmeye az bir zaman kaldığını belirten Üras, “Yeni bir yıla daha giriyoruz. Ömrümüzden bir yıl daha azalıyor. Uzun bir zaman gibi görünen zaman göz açıp kapayana dek geçip gidiyor. Oysa insan ömründe bir günün, saatin, dakikanın bile çok anlamı var. Yaşadığımız zamanı çok iyi değerlendirmeli, kıymetini bilmeli ve en iyi şekilde geçirmeliyiz. Geriye dönüp baktığımızda boşa geçirilmiş bir zaman görmek çok acı olsa gerek. O saatten sonra pişman olmak, “keşke şöyle yapsaydım” demek boşuna. Keşke demeden hayatımızın ve hayatımızda olan güzelliklerin kıymetini bilerek yaşayalım" diye konuştu.

“Tekirovamızla gurur duyuyorum”...

2010 yılında Tekirova adına büyük gelişmeler yaşandığını da ifade eden Başkan Üras, “  Önceki yıllarda kaydettiği hızlı dönüşümle 2010’a giren Tekirova, turizmin yanında artık bir kültür, sanat ve spor merkezi olarak yılı tamamlıyor. Büyük bir güvenle ve gururla söylüyorum ki, Tekirova ulusal ya da uluslararası her türlü etkinliği yüz akıyla başarabilecek bir alt yapıya, bilgiye ve tecrübeye sahip artık. Tekirova’yı herkes tanımaya başladı. Tekirova Belediyesporumuz 3. Lig‘de top koştururken Türkiye’nin her yerinde yaptığı maçlarla Tekirova adını duyurdu. Bir belde takımının başarısına herkes şapka çıkarttı.

Hem Tekirovalı bir vatandaş hem de bir yönetici olarak Tekirovamızla gurur duyuyorum.  Şirin kentimizi bu noktaya taşımada üstün çaba gösteren bütün görevlilere, karar vericilere, belediyemizin cefakâr çalışanlarına, Tekirova’da iş yapan girişimcilerimize ve elbette en başta da ilgi, destek, eleştiri ve teşvikleriyle hizmetlere katılan bütün vatandaşlarımıza büyük bir teşekkür borcumuzun olduğunu buradan içtenlikle belirtiyorum" dedi.

“Tekirova’mı asla çözümsüz bırakmayacağım”...

2011 yılında yeni başlangıçlar ve gelişmeler yaşanacağını da belirten Üras, “ İnanıyorum ki 2011 yılı, Tekirova’da yeni başlangıçlar ve gelişmeler adına çok verimli bir yıl olacak. 2011 yılında Tekirova’nın dünyadaki kimliğinin daha da bilinir olacağını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.  Doğa Olimpiyatları gibi organizasyonlar ve benzeri girişimler Tekirova’yı ve genel olarak da bölgemizi unutulmaz noktalara taşıyacaktır. Çocuklarımızın Tekirova’daki geleceğini çok parlak görüyorum.

Yeni yılda 2010 yılını aratmayacak bir yol alacağız. Umuyorum ki İmar planımız 2011 yılında onaylanmış olacak ve belediye olarak bununla ilgili uygulama çalışmalarına başlayacağız. İmar planıyla birlikte Tekirova’da çok güzel gelişmelerin ve yatırımların olacağının müjdesini şimdiden verebilirim. Güzel geleceğimizi gölgeleyen bazı tutumlar olabilir. Meclisimizde bazen hizmeti engellemeye dönük kararlar çıkabilir. Fakat hiç şüphe edilmesin ki doğduğum günden itibaren, 44 yıldır içinde bulunduğum ve bu sürenin yarısını da çeşitli yöneticiliklerle geçirdiğim Tekirova’mı asla çözümsüz bırakmayacağım" diye konuştu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.