Barut Hotels'de görev değişimi...

Ömer Çiftçioğlu Barut Grubu Genel Koordinatörü oldu. Barut Hotels ailesine 1996 yılında katılan Çiftçioğlu, uzun yıllar Barut Arum yöneticiliğinin ardından, görevine Barut Lara Genel Müdürü olarak devam etmişti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Barut Hotels'de görev değişimi...

1971 yılından beri, Antalya ve çevresine yayılan tesislerinde, 2400'ü aşan çalışanıyla; her yıl yaklaşık 150 bin konuk ağırlayarak ülkemiz için çok önemli bir misyonu üstlenen Barut Hotels'de görev değişimi yaşandı. Ömer Çiftçioğlu Barut Grubu Genel Koordinatörü oldu.

2013 yılında hizmete giren Barut Andız ve Barut Sensatori'yle birlikte zincire bu yıl dahil olan Barut Kemer'le daha da büyüyen Barut Hotels'in Genel Koordinatörlüğüne, Barut Lara Genel Müdürü Ömer Çiftçioğlu atandı. Barut Hotels ailesine 1996 yılında katılan Ömer Çiftçioğlu, uzun yıllar Barut Arum yöneticiliğinin ardından, görevine Barut Lara Genel Müdürü olarak devam etmişti.

Ömer Çiftçioğlu'nun Barut Hotels Genel Koordinatörü olarak atanmasının ardından boşalan Barut Lara Genel Müdürlüğü görevine ise, 2005 yılından beri aynı otelin Genel Müdür Yardımcılığını yapan Tülay Karacaoğlu getirildi. Tülay Karacaoğlu, Barut Hotels zincirinin ilk kadın genel müdürü unvanını almış oldu.

Türkiye turizminin öncü isimlerinden olmak ve geleceğin turizm anlayışını yerleştirmek için; bünyesine yeni tesisler alan ve hizmet kalitesini maksimuma çıkaran Barut Hotels, kurumsal yapısının gücünü, dinamik ve yenilikçi kadrolarla sürdürmeye devam ediyor.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.