Bahattin Yücel’den Hüseyin Kurtoğulları'na: Akıl sağlığı tıbbi denetimden geçirilmedikçe, bu şahsa cevap vermeyeceğim
Eski Turizm Bakanı Bahattin Yücel, kendisi hakkında skandal iddialarda bulunan Plan Tours Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kurtoğulları'na çok sert cevap verdi. Bakan Yücel, Kurtoğulları'na akıl sağlığı göndermesi yaparak, akıl sağlığı açısından denetimden geçmediği sürece, ona cevap vermeyeceğini söyledi.

Bahattin Yücel'in konuyla ilgili olarak yaptığı açıklama şöyle:
TÜRSAB’ın genel kurulu yaklaşırken, adımın 32 yıl öncesine ilişkin- büyük olasılıkla- hafıza kaybı kaynaklı bir iftiraya konu edilmesine şaşırmadım. Bu şahsa; akıl sağlığı tıbbi denetimden geçirilmedikçe, cevap vermeyecek ve dostların“ iftira davası açınız” tavsiyelerine de uymayacağım. Kaldı ki, ” Kötülük yapmaya çalışan birisine cevap vermek, benim üslubum da değildir”. Üstelik hayatın bu konuda benden daha yaratıcı olduğunu da bilirim.
İftiracının; büyük bir yolsuzluğu(!) saptayarak, Başkanlık yaptığım dönemde Y.K Üyeliğinden istifa etmediği, dönemin TÜRSAB Yönetim Kurulu kararlarının incelenmesiyle, kolayca anlaşılacaktır.
Bu konuda görevdeki TÜRSAB Başkanını 1989-1991 yılları arasında işbaşında bulunan, “Yönetim Kurulunun” aldığı karar ve tutanakları açıklamaya davet ediyorum.
Mesleki birikimimden sektör ve ülkeme elimden geldiğince, tevazu ile katkıda bulunmaya çalıştım. Geçen yarım yüzyıllık sürede yaşadıklarımdan yola çıkarak, “yelin kayadan taş koparma çabası “konusunda, yeterince deneyim sahibi olduğumu söyleyebilirim.
Turizm üreten bir sektördür ve magazinel girişimler her zaman sonuçsuz kalmışlardır.
Ne olmuştu?
Hüseyin Kurtoğulları’ndan Turizm eski Bakanı Bahattin Yücel’e ağır suçlama: Çok büyük yolsuzluğunu yakaladım…
Turizmci Hüseyin Kurtoğulları, TürkiyeTurizm.com'dan Özkan Altıntaş'a verdiği röportajda, skandal bir iddiada bulundu. Turizm sektörünün saygın isimlerinden Turizm eski Bakanı Bahattin Yücel’in, TÜRSAB başkanı olduğu dönemde yolsuzluk yaptığını söyleyen Kurtoğulları, o yıllarda içinde bulunduğu TÜRSAB yönetim kurulu üyeliğinden de bu yüzden istifa ettiğini açıkladı.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: