Alman uyruklu turistten 2 gündür haber alınamıyor

Antalya’nın Alanya ilçesine ailesiyle tatile gelen Alman uyruklu kadın, bölgeyi keşif için dışarı çıktı. Otele bir daha geri dönmeyen kadını 2 gündür arama çalışmaları devam ediyor. Turisti arama çalışmaları devam ediyor.

20/08/2023 00:35
Alman uyruklu turistten 2 gündür haber alınamıyor

Olay, dün akşam saatlerinde Alanya İlçesi İncekum Mahallesi’nde meydana geldi. Alman uyruklu Annegret Kandzorra Linow(72) kızı, damadı ve torunlarıyla Alanya’ya dün sabah tatile geldi. İncekum’daki bir otele yerleşen ailesinden ayrılan Linow, çevreyi keşfetmek için gece saatlerinde dışarı çıktı. Linow, telefona cevap vermeyip otele geri dönmeyince, yakınları durumu otel yönetimine bildirdi. Görevliler ise durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne aktardı.

İhbarla birlikte Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve 30 kişilik AFAD ekibi bölgeye geldi. Ekipler gece geç saatlere kadar otelin yakınında bulunan ormanlık alanda kanallarda, yol boyunca inşaat alanlarında çalışma yapmasına rağmen bir sonuca ulaşamadı. Ekiplerin yaşlı kadını arama çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan kadının yolda yürüdüğü anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kadını son gören Süleyman Er, “Gece yarısı başladık. Ormanlık ve dereleri aradık. El birliğiyle bulacağız inşallah, o bir canımız. Evime gidebilirdim ama uyuyamazdım” dedi. (İHA)

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.