Air Serbia, Ankara ve İzmir uçuşlarını askıya aldı

Air Serbia, kış sezonunun daha sakin olduğu dönemde ağında yer alan iki destinasyonunu geçici olarak askıya alıyor.

21/01/2024 23:23
Air Serbia, Ankara ve İzmir uçuşlarını askıya aldı

Air Serbia, kış sezonunun daha sakin olduğu dönemde ağında yer alan Hannover ve Hamburg destinasyonlarına olan uçuşlarını geçici olarak durdurma kararı aldı. Airporthaber'in aktardığına göre, Hannover'e olan son uçuş 26 Ocak'ta gerçekleşecek ve operasyonlar, yaz sezonunun başladığı 31 Mart'a kadar askıya alınacak. Hamburg'a yönelik servis ise bir ay süreyle durdurulacak ve son uçuş 29 Ocak'ta gerçekleşecek, rotadaki operasyonlar 4 Mart'ta tekrar başlayacak.

Bu kararlar, genellikle seyahat talebinin düşük olduğu Şubat ayı gibi kış aylarında alınan tipik önlemlerdir. Hannover rotasındaki askıya alma işlemi, bu süre zarfında Belgrad'ın Hannover'e olan uçuşları kaybetmesine neden olacak, ancak Hamburg'u etkilemeyecek. Hamburg'a olan uçuşlar, etkilenen dönem boyunca haftada üç kez Wizz Air tarafından sürdürülecek.

Air Serbia, kış sezonu boyunca haftada iki kez gerçekleştirdiği Hannover ve Hamburg uçuşlarına ek olarak, 2024 yaz sezonuna kadar Napoli, İzmir, Salzburg, Köln, Göteborg ve Ankara'ya olan uçuşları da askıya alıyor. Geçici askıya alma işlemlerine rağmen, havayolu şirketi önümüzdeki dönemde büyüme planladığını açıkladı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.