450 Milyon TL'lik yeni otelini açtı

NG Hotels Grubu, Sapanca'da ikinci 5 yıldızlı otelini hizmete açtı. 450 Milyon TL yatırımla hayata geçen otelde yaklaşık 200 personel görev alıyor. Mimarisi mevcut doğal yapıya göre tasarlanan otel, hem iş, hem tatil amaçlı konaklamalara imkan sağlayacak.  

20/11/2020 12:53
450 Milyon TL'lik yeni otelini açtı

Turizm sektörü pandemiden dolayı zor günler yaşarken, gelecek döneme dair yatırımlarına da devam ediyor. Sapanca ve Afyon'da lüks otel konseptiyle hizmet veren NG Hotels Grubu, NG Sapanca ve NG Afyon'dan sonra Sapanca'daki ikinci otel yatırımı olan NG Sapanca Enjoy ile bölgenin en lüks oteline imza attı.

450 milyon TL yatırımla 2 yıl süren hummalı bir hazırlığın sonucunda tamamlanan otelin, 200 çalışanı, orman, havuz ve göl manzaralı 270 odası ile hizmet vereceği vurgulandı.

'Lüksün sınırlarını aşan bir hizmet vermeyi amaçlıyoruz'

Türkiye ve bölgenin yeni açılan welness ve doğa oteli olarak literatüre giren otelle ilgili bilgi veren NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, yurt içi ve yurt dışından misafirlarine lüksün sınırlarını aşan bir hizmet vermeyi amaçladıklarını belirterek, "NG Sapanca Enjoy ile çocuklu

ailelere hem uzaktan eğitim hem de uzaktan çalışma için bütün imkânları sağlıyoruz ve bu anlamda tercih ediliyoruz. Bunun yanı sıra romantik bir tatil, iş dünyası için farklı bir alternatif arayışlarına da cevap veriyoruz" dedi.

Yatırıma devam

Bu dönemde otel yatırımının cesaret işi olduğunu ifade eden Hediye Güral Gür, Canan Eraslan imzalı haberde, "Sektörde birçok işletme mevcut otelini açamazken biz 450 Milyon TL civarında yatırımı durdurmadık, açtık. Bu cesaret işi. Çünkü bizim misafirlerimizin yarısı, daha önce bize gelmiş olanlar. İstanbul'un hemen yanı başında. Biz potansiyele inanıyoruz. Yatırımlarımız devam edecek" dedi.

Otelde 4.600 metrekarelik SPA, oyun alanları, dinlenme alanlarının yanı sıra sessizlik isteyenler için de havuz ve doğada köşelerin yer aldığı çocuklara özel konsept de hazırlandığını söyleyen Hediye Güral Gür, küçük gruplarla da olsa toplantılar için hazırlık yaptıklarını, otoparktan balo salonuna araç çıkarılmasını mümkün kıldıklarını, kişiselleştirilip hobi alanlarıyla zenginleştirilmiş lobide sanat ve tarih alanlarının bulunduğunu dile getirdi.

Villa projesi için çalışma sürüyor 

Grup, pandemi döneminin getirdiği 'izole yaşama' ihtiyacına, villa konsepti ile cevap vermeye hazırlanıyor. Projesi hazırlanan yeni yatırım, NG Sapanca bünyesinde hizmet verecek. Grubun Antalya'daki otel projesi devam ederken, İstanbul'a yatırım için salgın ekonomisinin seyri beklenecek.

NG Enjoy'un simgesi ıhlamur ağacı 

Otelin bütün peyzajı, işte bu ıhlamur ağacı temelinde yapılmış. Otelin girişinde yer alan ağaç için Hediye Güral Gür "Oda anahtarlarından girişlere, duvar simgelerine kadar her yerde bu ıhlamur ağacı simgemiz oldu.

Babamız Nafi Güral, bu ıhlamur ağacını görünce buraya yatırım yapmaya karar verdi. Bu ağaçtan bir dal kestik, aylarca inşaatı görmeye gelmedi. Her bir dalın dikim ve düzenlemesinde de annemizin emeği var" diyerek grubun yeşil ve doğaya tutkusunu anlattı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.