1 Bardak su isteyen hamile kadını uçaktan attılar...

ABD’de inanılması güç bir olay yaşandı: 7 aylık hamile kadın iki saat uçakta oturduktan sonra bir bardak su isteyince uçaktan indirildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
1 Bardak su isteyen hamile kadını uçaktan attılar...

 ABD’de yaşanan olayda, Spirit Airline şirketiyle uçmak üzere uçağa doktor olan eşiyle birlikte binen kadın yolcu, haplarını yutabilmek için bir hostesten bir bardak su istedi. Bundan sonra olanlar oldu. 200 yolcunun bulunduğu Spirit Airline şirketine ait uçak, bir arıza sonucu tam iki saat pistte arızanın giderilmesi için bekledi. İki saat boyunca hiçbir yolcunun uçağı terk etmesine izin verilmedi. İki saatin sonunda 7 aylık hamile eşi için ‘bir bardak su’ isteyen doktora “Kalkış öncesi içecek servisimiz yoktur’ cevabı verildi.

 

Diğer yolcuların ifadelerine göre bundan sonraki olaylar şöyle gelişti: Kendisi de doktor olan yolcu, hamile eşinin acilen haplarını içmesi gerektiğini, bu sebeple bir bardak suya önemle ihtiyaçları olduklarını tekrarladı. Uçak personeli hostes, bu sefer cevap bile vermedi. Bir dakika sonra diğer kabin personeliyle geri gelen hostes, bütün yolcuların gözü önünde doktor ve hamile eşini kaba bir şekilde uçaktan ‘attı’. Uçak bu olaydan 30 dakika sonra havalandı.

 Newspoint.cc haber sitesine göre, Spirit Airline şirketi, bu konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.