Ünlü otelci cinayetle suçlanıyor

Antalya'daki Mardan Palace Hotel'in sahibi, ünlü iş adamı Telman İsmailov, Moskova'daki Basmanniy Mahkemesi tarafından 2 kişinin ölümünü organize etmekle suçlanıyor.

31/12/2019 23:40
Ünlü otelci cinayetle suçlanıyor

Azeri asıllı iş adamı Telman İsmailov'un 2 kişinin ölümüne neden olduğu iddia edildi. Haberrus'ta yer alan habere göre, İsmailov'un avukatı Marina Rusakova tarafından yapılan açıklamada, 30 Ekim tarihinde müvekkili için gözaltı kararı çıktığı, kararın avukatlar tarafından temyize götürüldüğü belirtildi. Mahkeme temyizle ilgili incelemeyi 15 Kasım'da yapacak.

Avukatın açıklamalarına göre ünlü iş adamı, Moskova bölgesindeki Stroy-Market alışveriş merkezinin ve Lublino-Motors şirketinin sahipleri olan Vladimir Savkin ve Yuri Brylev cinayetlerini organize etmekle suçlanıyor. Buna ek olarak İsmailov, yasadışı silah kaçakçılığıyla suçlanıyor.

Avukatı, Telman İsmailov'un suçlamaları kabul etmediğini ve şuanda Rusya'da bulunmadığını belirtti. Antalya'da 1.4 milyar dolar mal olan en lüks otelini inşa eden İsmailov, mali sıkıntıya girince bankalar icra işlemi başlatarak otele el koymuştu. Türkiye'nin en lüks otellerinden Mardan bir süredir faaliyet göstermiyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.