Turizmde dijital pazarlama ne kadar önemli?

Mersin Turizm Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından, “Gelişmekte Olan Pazarlarda Online Satış” konulu bir panel düzenlenecek.

23/01/2018 12:29
Turizmde dijital pazarlama ne kadar önemli?

Turizmciler dijital pazarlamanın önemini ve geleceğini tartışacak. Kısa adı “METİOD İstanbul” olan Mersin Turizm Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından “Gelişmekte Olan Pazarlarda Online Satış” konulu bir panel düzenleniyor. 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı kapsamında düzenlenecek panel, 27 Şubat 2018 tarihinde TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nazmi Kozak’ın moderatörlüğünü yürüteceği panele konuşmacı olarak Yandex Müşteri Yöneticisi Anna Eryılmaz, HRS Avrupa ve Ortadoğu Direktörü Hüseyin Gençsoy, Yeego Direktörü Levent Ölçer ve Hotelrunner Müşteri Başarı Müdürü Rıza Kaynak konuşmacı olarak yer alacak.

Panelde dijital pazarlamanın turizm alanında önemi, satış kanalları yönetimi, B2C, B2B satış kanalları, dijital sistemlerde sunucu ve reklam yönetimi konuları ele alınacak. Panel, TÜYAP Beylikdüzü Kongre ve Fuar Merkezi’nde 27 Ocak 2018, Cumartesi günü saat 13.00’de gerçekleştirilecek.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.