PSG World Palace Beyaz Yaz Geceleri’ne start verdi

Antalya – Kemer / Kiriş mevkide bulunan PSG World Palace oteli, otelde kalan, çoğunluğu Rus uyruklu turistlerden oluşan misafirlerine eğlence dolu parti ve eğlencelere start verdi.

31/12/2019 23:40
PSG World Palace Beyaz Yaz Geceleri’ne start verdi

Halil ÖNCÜ - KEMER

Çocuklu ailelere yönelik konsepti ile bilinen, 2013 yılında en iyi aile otelleri sıralamasında ilk 10 otel arasında yerini alan PSG World Palace, bu yılın eğlence aktivitelerine BEYAZ PARTY ile start vererek, konuklarına eğlence dolu bir deneyim yaşattı.

Otelin havuz bölgesinde düzenlenen gecede, gün boyunca yapılan anons ve duyurular ile, akşam yemeği ve sonrasında herkesin beyaz elbiselerden tercih etmesi ile, görevli garson ve barmenlerin yansıra, tüm animatörlerin de beyaz giyinerek katıldıkları gecede, geç saatlere kadar eğlenen turistler PGS World Palace da eğlence dolu  tatilin tadını çıkaran deneyimler yaşıyorlar.

Rusya daki Kurtuluş Bayramı nedeni ile, Rus turistlerin akınına uğrayan Kemer bölgesinin en büyük otellerinden biri olan  World Palace  Eğlence Müdürü Erdal ÇELİK “ turistlerin ve bizi tercih eden misafirlerimizin eğlence dolu bir tatil geçirmeleri için gece ve gündüz aktiviteleri ile, 7 gün 7 gece değişik şov ve partilerimiz var. Bu parti ve eğlenceler ile %95 çocuklu ailelere yönelik konsepti olan otelimizde, ailelerin de çocuklarla birlikte eğlenmesini arzu eden bir plan program içerisindeyiz” dedi.

Kış aylarında kapalı olan otel de, bu yıl yapılan iyileştirmeler ile, Uluslararası standartlara sahip  Ala Carte Restoranlara bir yenisini daha, DRAGON  adlı Uzak Doğu Restoran ekleyerek,Akdeniz  lezzetlerinin zengin şarap seçenekleri ile bütünleştiği  özenle dekore edilmiş İtalyan restoranın yanında,Türk ve yabancı kahve LAHVAZZA  marka ürünlerinden oluşan çeşitlerinin bulunacağı  MONET PATISSERİE de gün boyu çikolata ve pasta lezzetleri sunuyor.

Eğlence Müdürü ile aynı adı taşıyan Otel Müdürü Erdal ÇELİK ise,  “Toros dağlarının denizle buluştuğu ,binlerce yıllık doğa ve tarihi güzelliklere eşlik eden tatil beldesi Kemer de  kalite ve konforun yanında, eğlence dolu tatile ev sahipliği yapmak için iyi bir ekiple birlikte çalışıyoruz. Türkiye’nin Ulusal ve Uluslar arası alanda ki turizm markası  bir PEGAS TOURISTIK kuruluşu olan PGS World Palace da, doğal çevre güzellikleriyle, binlerce farklı bitki ve çiçeği barındıran tesisimizde keyifli yürüyüş imkanının yanı sıra, animasyon gösterilerimizin yanında parti eğlenceleri, çocuklara yönelik olimpiyat etkinliklerimiz ile her kesime hitap eden bir yapı içindeyiz” şeklinde açıklamada bulundu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.