Pera Palace çevre konusunda fark yarattı

Pera Palace Hotel Jumeirah “Yeşillenen Oteller/Greening Hotels” uygulamasında “Gold Greening Hotel” belgelendirmesine hak kazandı ve Türkiye’deki 3500 otel arasında bu belgeyi alan 16 otelden birisi oldu.

31/12/2019 23:40
Pera Palace çevre konusunda fark yarattı

Türkiye Turizm Otelciler, İşlemeciler ve Yatırımcılar Birliği- TUROB’un,  şehir otellerinde çevreci yaklaşımı yaygınlaştırmak için hayata geçirdiği ve “sürdürülebilir turizm-sürdürülebilir çevre” projeleri kapsamında gerçekleştirdiği denetimlerde oteller; enerji, su, iç hava kalitesi, atık geri dönüşümü gibi konularda bağımsız bir denetim firması aracılığıyla değerlendiriliyor.

Geçmişten aldığı gücü geleceğe güvenle taşıma misyonunu dün olduğu gibi bugün de sürdüren Pera Palace Hotel Jumeirah, 2010 yılında tamamlanan renovasyonu sırasında yaptığı çevreci yatırımlarla ve devam ettirdiği iç denetimlerle çevreyi her zaman gündeminin ilk sıralarına koyuyor. Gittikçe artan enerji ihtiyacına karşı her geçen gün azalan enerji kaynaklarının yetersiz kalması, tüm dünyayı yenilenebilir enerjilere doğru yönlendirirken, Pera Palace Hotel Jumeirah sürdürülebilir çevreci yaklaşımıyla örnek olmaya devam ediyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.